Kodin kaksi väripilkkua

 

Onhan täällä toki muitakin väripilkkuja kuin nämä kaksi, mutta nämä nyt ne uusimmat! Kohta, jossa silmä lepää -postauksessani mainitsin, että tuossa kyseisessä kotimme kohdassa näyttää tällä hetkellä jo hieman erilaiselta, syksyisemmältä. Siinä näyttää nykyään tältä:

027

Viime kevättalvella tein pari tauluhankintaa, ehkä muistattekin postaukseni Iloa uusista tauluista. Olin jo pitkään ihastellut Juhani Melenderin töitä, kunnes vihdoin päätin tarttua tuumasta toimeen ja hankin niitä kotiinikin. Nyt nuo kaksi taulua saivat kaverikseen tuollaisen kivan väripilkun, jonka valitsin blogiyhteistyönä JUNIQE:n valikoimista. Yllätyin itsekin, miten kovasti tykästyin tuohon syvän punertavaan, vahvan värimaailman tauluun! Jotenkin tuo kyseinen March 1927 -taulu tuntui vain niin hyvin sopivan tähän syksyyn ja lähestyvään talveen tummine, mutta kirkkaine sävyineen. Lisäksi se sopii mielestäni kivasti tuon Lundian Fuuga-lipaston yhteyteen, jotain samaa henkeä? Eamesin DSW:stä puhumattakaan! Kun olin saanut taulun paikoilleen, huomasin myöskin sen, miten hyvin se sopi Melenderin taulujen viereen: sopivasti erilaisia, mutta kuitenkin jotain samankaltaisuutta mm. joissain sävyissä.

047

070

Onko teidän makuunne tämänkaltaiset taulut?

cats

Toinen JUNIQE:lta valitsemani taulu on hieman heleämmän sävyinen:

006

Ihania väriläiskiä tässä Talk Talk -taulussakin ja useita! Tätä en ole vielä kiinnittänyt seinään, sillä voi olla, että tuo tummemman sävyinen taulu tulee antamaan paikkansa tälle heleämmälle versiolle kevään tullen. Sen vuoksi kiinnitinkin taulun paikoilleen Clas Ohlsonilta ostamillani taulunkiinnitystarroilla; käteviä silloin, kun ei halua rei’ittää seinää. Erityisesti vaikka sellaisessa kohdassa, jossa taulut vaihtuvat usein tai jossa on vain joskus taulu. Kantavat hyvin hieman painavammankin taulun, kokemusta on, eikä ainakaan maalattuihin seiniin jää tarroista mitään jälkiä.

cats

JUNIQE:lla on laaja valikoima erilaisia tauluja; tyylejä ja värimaailmoja laidasta laitaan! Taulujen lisäksi heiltä löytyy myös mm. sisustustekstiilejä aina vuodevaatteista keittiöpyyhkeisiin. Innostuin noista värikkäistä tauluista nyt kovasti! Haaveilen (taas) jonkinmoista taulukollaasia keittiöön… Useita pienehköjä, erikokoisia ja värikkäitä tauluja; suurin osa canvas-tauluja joukossaan pari kehystettyä printtiä. Täytyypä vielä makustella ja kehitellä tuota! Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

 

Comments

 1. 3.11.2014 / 15:06

  Voi näyttääpä kivalta!! Nyt nakkaa jotain väriä tuosta taulusta myös tummalle sohvalle. :) Onpa nätti Lundian senkki! Mennyt täysin minulta ohi.

  • 3.11.2014 / 20:00

   Kiitos Mari, ihana kuulla! Sohvalla miellyttää jotenkin sellainen valkoisten tyynyjen sekamelska, joukossa pienesti mustaa ja vaaleanharmaata. Tilasin jokin aika sitten pellavaisen tyynynpäällisen ja mietin, hankkisinko niitä lisää: eri harmaansävyjä ja valkoista, myöskin ihan pellavaa itseään. Hmmm… :)

 2. 3.11.2014 / 22:37

  Huurmaava taulu ja ihana väripilkku! Kiitokset vinkistä, täytyykin lähteä tutkiskelemaan löytyisikö omaankin kotiin jotain….

 3. Vierailija
  4.11.2014 / 13:02

  Lundia hylly näyttää hienolta! Edellisessä postauksessa näkyi vanhempi hyllyversio sohvan vieressä. Kyllä laatu erottuu. Harvoin Ikea näyttää hyvältä ja panostamalla laatuun säästetään luontoa ja silmä lepää kauniilla huonekaluilla.

  Meillä on tapana ostaa harvoin, mutta laadukasta ja varsinkin Ikea en voi hyväksyä.
  Suomalainen muotoilu ja aidot materiaalit kunniaan! Kiva koti teillä

  • 4.11.2014 / 14:26

   Kiitos! Meillä on tosiaan tuota Ikean Bestå-sarjaa, sen laatua en voi kuitenkaan moittia. Mutta ymmärrän sanomasi oikein hyvin :).

 4. 4.11.2014 / 13:34

  Aivan ihana taulukollaasi! Tälläinen näyttäisi niin kauniilta meidänkin seinällä!

  Värit ovat kauniit ja sopivat yhteen todella hyvin, mutta eivät ole kuitenkaan aivan samanlaiset.

 5. Annaleena
  4.11.2014 / 13:37

  Mistä ja kenen tuo ihana kynttelikkö on?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.