Ideoita jouluun

 

Sähköpostiini kilahti eilen tuore Annon joulukuvasto 2014. Selailin sitä puolihuolimattomasti, kunnes kelasin kuvat uudestaan alusta loppuun. Ihania ja inspiroivia! Halusin jakaa ne teillekin, ehkä ette olleet näitä vielä nähneetkään. Silmänruokaa, nauttikaa!

Anno_Q4_2014_joulun huovat

cats

Mielestäni kivalla tavalla näkyvät sekä perinteinen että aavistuksen modernimpi joulu. Kuvastossa oli myös ihastuttava teksti:

Viljat on puitu, järvi kimaltelee pienistä jäähileistä ja metsä saa kuurapeitteen oksilleen. Talvi häämöttää edessä, joulu alkaa lämmittää mieltä. Lyhdyt ja kynttilät syttyvät pimenevään iltaan ja luovat tunnelmallista valoa ympärilleen. Havupuun ja piparien tuoksut täyttävät ilman. Metsän eläimet kaivautuvat esiin piiloistaan: karhu, susi, ilves kömpivät sohville pehmoisina tyynyinä. 

Anno_Q4_2014_joulu_kuistilla

Kuparispraystä ja säilykepurkista syntyy helposti DIY-ruukku:

cats

Anno_Q4_2014_purkki

Sain kuvista erään idean, jonka haluaisin toteuttaa meidänkin kotonamme. Se ei ole niin jouluinen, jotta sitä ei voisi toteuttaa vaikka heti! Siihen tarvitaan kuusenoksia, kukahan niitä tuolta hangesta hakisi…

cats

Mitäs tykkäsitte? Löytyikö jotain omaan makuunne tai saitteko ideoita?

(Kuvat ja tekstiote lainattu Kodin Ykkösen Anno-malliston joulukuvastosta.)

 

Comments

  1. taikku
    7.11.2014 / 16:13

    ihania ,,ja toi harmaa.sydäntyynyt on ihana ja kyllä joulu on ihanaa aikaa ja siinä on jotakin taikaa

  2. 7.11.2014 / 18:45

    Ihanan pehmoisen näköisiä tekstiilejä ja kivoja tyynyjä. Ja säilykepurkkivinkki taitaa mennä kokeiluun! Ja tykkään niin tosta sammaleesta, eilen just kävin itsekin sitä asetelmaan hakemassa :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.