Konsertti kutsuu

 

Lauantaiterkkuja täältä huikkaan! Ollaan vietetty kotipäivää, Instagramissa muutama kuvapalanen. Ensimmäistä kertaa emme päässeet vauvauintiin. Yö oli niin levoton ja rikkonainen, että aamupäivä meni meillä kaikilla lähes kahden tunnin päikkäreitä nukkuessa! Uni meni nyt uinnin edelle ja hyvä niin. Pääsin itsekin huonojen yöunien aiheuttamasta pääkivusta eroon.

Muistatteko muuten, kun Pieni vesipeto -postauksessani kirjoitin hieman nihkeämmin sujuneesta vauvauintikerrasta? No siitä heti seuraava kerta meni vallan mainiosti eikä vauva itkenyt yhdenkään sukelluksen jälkeen! Paikalla oli nimittäin eri ohjaaja, jonka ammattitaito ratkaisi pienen pulman käden käänteessä. Hän huomasi, että vauva on sellaista tyyppiä, joka tahtoo toimintaa heti eikä hetken päästä! Ei halua pitkiä heijauksia juuri ennen sukeltamista, vaan pian veden alle, ylös ja lelujen pariin. Niinpä pientä sukeltajaa on nykyään aina vastassa pieni ankkalauma ja hänhän vastaanottaa ne oikein tomeralla ilmeellä kädet ojossa: kaikki mulle heti tänne ja nyt! Lelut ovat ikään kuin palkinto hienosta sukelluksesta. Pelkät taputukset ja kehut eivät aina riitä, vaan niiden jälkeen saattaa päästä pieni itku, jos ei ole mitään muuta touhua luvassa. Niinpä meillä on nyt hyvät toimintaohjeet, kiitos ohjaajan! Vauva nauttii nyt uimisen (eli polskimisen ja lelujen jahtaamisen) lisäksi sukeltamisestakin eikä äidinkään tarvitse enää tuota asiaa jännittää… Toki joskus saattaa olla vain huono päivä ja silloin on parempi keskittyä vain niihin mielekkäisiin vesileikkeihin. Tärkeintä on, että koko perhe nauttii, sillä uimisen tulee olla kivaa!

067

084

Vauva nukahti vihdoin päikkäreille ja itse alan valmistautumaan iltaa varten. Mummu ja pappa tulevat tänne vauvan seuraksi, kun taas me vanhemmat suuntaamme ystävien kanssa Kaija Koon konserttiin. Varmasti aikaansaa mukavia teinivuosien muisteloita kun niitä hittejä kuuntelee!

Tässä muuten yksi valokuvausvinkki tänä aikana, kun tuntuu, että päivänvalo ei vain riitä; ei edes olohuoneen neljän kolmemetrisen ikkunan äärellä. Ota vain käden ulottuvilta jokin valonlähde ja käytä sitä joko suoraan tai epäsuoraan! Tämän postauksen ensimmäisessä kuvassa käytetty Joy-kynttelikköä epäsuoraan :D. Aika pro-meininki?

Tässä huomaa, millainen merkitys tuollaisella lisävalolla kuvaan on (ensimmäinen kuva aivan liian synkkä!):

cats

Mutta nyt vauvauinnit ja vaipat syrjään, sipaus Chanelia kynsiin ja meikkilaukun kimppuun! Sen jälkeen konsertti pikkuhiljaa jo kutsuukin. Ihanaa lauantai-iltaa!

092

 

Comments

 1. Mape
  15.11.2014 / 17:39

  Kivaa iltaa =) Minullakin on liput ostettuna 5.12. Hartwall arenan keikalle ja odotukset ovat korkealla!

  • 16.11.2014 / 11:18

   Kiitos Mape, oli mahtava konsertti! Olen oikeastaan jopa vähän kateellinen, että sen kokeminen on muilla, kuten sinulla, vasta edessä :). Nautihan sitten ensi kuun puolella!

 2. Eija
  15.11.2014 / 21:53

  Hyvää konsertti-iltaa! Kyllä pikku poitsu on varmasti hellässä hoidossa kun mummu ja pappa ovat hoitamassa. Terkut heille!

  • 16.11.2014 / 11:19

   Kiitos Eija! Kyllä, hyvässä hoidossa oli. Näkevät varmasti terkut täältä.
   Lämmintä joulunodotusta teille!

 3. Rags
  15.11.2014 / 22:46

  Nautinnollista konsertti-iltaa! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.