Sokerikuorrutteinen metsä

 

Muistatteko, kun täällä satoi pari viikkoa sitten oikein kunnolla lunta (20 cm)? Sitä ihanuutta ei kestänyt kuin yhden viikonlopun verran, mutta voi onneksi on keksitty kamera! Nyt niitä maisemia voi ihastella kuvista, sillä enää ulkona ei näytä samalta. Nyt täällä on sellainen aivan ohut ja hentoinen lumipeite, parempi toki sekin kuin ei mitään! Mutta puut eivät enää näytä tältä:

026

036

Aivan kuin tuossa valkoisessa lumimaisemassa ei jo olisi tarpeeksi upeutta, niin vielä aurinkokin pilkahteli puiden lomasta! Olin näystä aivan lumoutunut ja hetken tuntui siltä, kuin aika olisi pysähtynyt. Kyllä kelpasi olohuoneen sohvalta tuota näkymää katsella!

Valkoiset puut näyttivät todella kauniilta myös viileänsinistä taivasta vasten:

046

Oikeastaan näky oli aivan sellainen, kuin jokin jättimäinen tomusokeripaketti olisi räjähtänyt keskellä metsää! Joskus on ihanaa uppoutua kuvien maailmaan… Unohtaa ulkona mahdollisesti vallitseva synkkyys ja suunnata katse tulevaan: kyllä me varmasti vielä lisää lunta saamme! Onko joku jo lukenut ennustuksia: saammeko niiden mukaan valkean joulun?

Mutta nyt minimies ulkovaatteisiin – suuntaamme lounaalle ystävää tapaamaan! Kivat tiistaipäivät sinnekin!

 

 

Comments

  1. taikku
    18.11.2014 / 16:30

    huikea maisemat .tuntuu että tuo on satua …..kun ikkunasta ulos katsoo ,pimeää.pimeää ja märkää,,mutta jos sitä valkeaa lunta vielä saataisin joku päivä maahaan ja etes jouluksi …leppoista iltaa sinnepäin ..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.