Myöhäisillan maraton

 

Mulla oli hyvä suunnitelma. Se oli sellainen, että vauva nukahtaisi yöunille yhdeksän aikoihin. Sen jälkeen laittaisin popparit paukkumaan, pommacin kuohumaan ja painaisin Katsomosta play – koko viikon Emmerdalet katsomatta! Ehkä voin edelleen toteuttaa tuon, vaikkakin vauva nukahti vasta yhdentoista maissa ja vieläpä melkoisen iltavillin kera… Saapa nähdä miten meidän huomisen vauvauinnin käy; nukutaanko siihen aikaan vielä koko sakki! Mahdollisesti, sillä mieskin on pikkujouluissa…

144

Ennen tallentelin Emmerdalen jaksoja digiboxille, kunnes hoksasin Katsomon. Niin kätevä! Voi katsoa jaksoja missä tahansa. Mulla onkin lähes aina tapana katsoa yksi jakso, kun vauva tankkailee yötä varten. Joko kännykästä tai sitten iPad Minin hieman isommasta ruudusta. Ilman Katsomoa olisi varmasti mun Emmen seuraaminen jäänyt aikoja sitten; ei vain jää aikaa sohvalla istuskeluun/telkkarin tuijotteluun. Se taitaa olla joko TV tai sitten blogi ja aika usein jälkimmäinen vie voiton :).

Tästä allaolevasta kuvasta näkyy hyvin, miten kivasti olohuoneen nurkkaikkunat moninkertaistavat ikkunatähdet; joskus näyttää kuin kahden sijaan niitä olisi kuusi. Mutta, nyt pikkukylän asukkaiden pariin! Jos jaksaisi vaikka kaksi jaksoa ennen kuin uni vie voiton… Kivaa pikkujouluviikonloppua!

129

 

Comments

 1. Maria
  29.11.2014 / 09:08

  Mun illat kuluu myös Emmerdalen ja Ipad Minin kanssa :D Niin hyvä sarja ja hiukan tarkoituksella säästelen, jotta voi katsoa monta jaksoa putkeen. Tällä vkolla vaan ollut niin väsy että uni painanut silmään ja jäänyt kesken. Onneksi on vielä vlopuksi muutama jakso ! Tallentelin myös ennen mutta Katsomo aivan loistava ! Vauvauinti jäänee taas väliin, kun flunssa-pirulainen kiusaa pikkumiestä, oikeastaan koko syksyn oltu enemmän tai vähemmän mutta muuten onneksi terveitä, joten kiitollisia ollaan ! Kivaa viikonloppua ! :)

  • 30.11.2014 / 20:05

   On kyllä tosi huippu, koukuttaa vuosi toisensa perään! :)
   Pikaista paranemista pikkumiehelle! Meillä edistyttiin eilen kivasti vauvauinnissa, nyt saadaan sukellella jo omin päin ilman ohjaajaa eikä kannujakaan enää tarvita :).

 2. 29.11.2014 / 10:09

  Mä esikoisen yösyötön aikana usein katsoin BigBrotheria, muina vuosina en sitten olekaan sitä seurannut. :)

 3. Hanna
  29.11.2014 / 19:52

  Mä katton yleensä Emmerdalen suoraan tv:stä ja poljen samalla crossarilla, meidän lapset onkin jo niin isoja et rauhassa voin sen tehdä. Mutta jos kattomatta jää niin tallennukseen menee kahteen boksiin ja yleensä sitten illalla katon jos on jäänyt välistä. Mä tykkään kattoon tv:stä ku saa hyvän ison kuvan, vaikka tabletista ja koneeltakin hyvän kuvan sais mut mä en tykkää kattoa niin pienestä ja puhelin varsinkin olis aivan liian pieni mun makuun.

  Onkin muuten eilinen jakso katsomatta, taidankin mennä katsomaan sen heti sillä lapset kattoo toisessa huoneessa Keskiseltä tänään ostettua uutta elokuvaa :)

  • 30.11.2014 / 20:07

   Toki se ois telkkarin isosta ruudusta paras, mutta kun tämä elämäntilanne ei sitä mahdollista niin hyvä näin. Muuten jäisi koko sarjan seuraaminen :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.