Sohvapöydän minikuusi

 

059

Olohuoneesta löytyy aito kuusi: minikuusi. Jos menee aivan lähelle, saa nauttia sitä huumaavaa tuoksuakin! Minikuusi oli hieman surullisen näköinen, joten laitoin vuosi sitten ihanan lahjan mukana tulleet tähtöset sen oksille – ilme muuttui heti iloisemmaksi!

cats

Pihalla odottaisi vielä toinenkin aito kuusi, hieman isompi kuin tämä. Sellainen lattialle laitettava. En vain ole vielä keksinyt, mihin sen laittaisin esille. Täytyy penkoa kaapista jokin sopiva maljakko ja jos se on hieman epäsopiva, sujauttaa se vaikka jonkin korin sisään :). Mietintämyssy päähän! Myöskin sen osalta, sopiiko sellainen ollenkaan meidän kotiin…

Viikonlopuksi haaveilen erään kattauksen toteutusta… Sitä varten täytyisi hakea pihalta muutama vihreä oksa. Ihana tämä joulukuu, kun on niin monenlaista juhlaa! Ja kun ei ole juhlia, niin on ainakin juhlien suunnittelua! Ehkä parasta on kuitenkin se tunne, kun kaikki on vasta edessäpäin, joten nautitaan nyt täysillä näistä hetkistä eikö vain!

053

 

Comments

 1. 2.12.2014 / 13:19

  Ihanan yksinkertainen, mutta kaunis jouluinen koristus! Pitää varmaan matkia tämä omaankin kotiin. :)

 2. taikku
  2.12.2014 / 20:49

  ihana keksintö sisälle,,, meillä on parveekkella kukkapurkissa pieni kuusi ,ja muita talven havykuusi,kanervaa ja kaali,säilyjä hyvin lasitetulla parveekeelaa koko talven niihin voi laitaa valoja ja koristeita mielen mukaan …se aidonkuusen tuoksu on ihana taida käydä hakemassa myös itselleni sisälle tuolta metsästä..ja vahan lainata tuota sinun ihanaa idea .:)

 3. 2.12.2014 / 21:02

  Minäkin postailin jo tänään joulukattauksesta, kun tuli sellainen viriteltyä hieman etuajassa… Olen metsästänyt myös sellaista suureen vaasiin tai lasipulloon laitettavaa sopivaa kuusenpätkää, mutta eipä myydä missään, eikä ole oikein metsiäkään mailla eikä halmeilla missä käydä kuusivarkaissa. :)

  • 3.12.2014 / 09:06

   Voi kiva, tuunpas heti ihastelemaan! ”Harjoituskattauksia” on mukava tehdä vaikka jokaisena viikonloppuna ennen joulua ja syödä sitten viikonloppuisin hieman tunnelmallisemmin :D.
   Voi, täällä riittäisi minikuusia vaikka kuinka!

 4. 3.12.2014 / 05:47

  Ihana minikuusi! Ja kaunis maljakossa, tän idean kyllä nappasen omaankin kotiin ♥ Ja toivon etteivät kissat hyökkää sen kimppuun heti :D

  • 3.12.2014 / 09:07

   Kiva että tykkäsit, Jenni! Meillä kisut ei ole välittäneet tuosta, ihme. Ehkä hämää, koska on niin pieni :).

 5. taikku
  3.12.2014 / 17:10

  harmi kun tämä mummeli ei osaa tehdä sitä juttua jota mainosteli ,,,,mutta onko minulla mahdollisuus katsella muiden laittamia joulu kattauksia ja miten sinne pääsee eli sivuille ,,harmi kun en osaa,,tv mummo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.