Puuta pukinkonttiin!

 

Keskellä viikkoa olemme jo, kyllä mennään vauhdilla! Harmi, kun tätä hämyisää tunnelmaa ei voi purkittaa koko vuoden varalle, tässä on niin oma taikansa, jota ei kyllä muissa vuodenajoissa ole. Eilenkin meillä oli vauvan kanssa niin mukava iltapäivän leikkituokio ikkunatähtien loisteessa, sinisen hetken vallatessa takapihan puut, odottaessamme isiä töistä kotiin.

106

Blogini pitkäaikainen lukija Heidi halusi lähettää vauvalle joululahjan, lämpimät kiitoksemme! Näistä riittää iloa pitkään. Halusin ehdottomasti esitellä lahjan sisällön täälläkin. Heidillä on kiva yritys Jyväskylässä: Isoisän Puulelut. Tuo ihanan nostalgisen nimen omaava yritys valmistuttaa monenlaisia kauniita puuleluja, joista näissä kuvissani pari esimerkkiä: palikkapussi sekä ensimuistipeli puulaatikossa.

085

Heidillä on kiva mahdollisuus polttaa (ilman lisämaksua) suurimpaan osaan tuotteista lahjan saajan nimi, me kaiverrutimme muistipelin puulaatikon kylkeen vauvan kutsumanimen. Kaiken kaikkiaan suloinen muisto, joka varmasti säilyy pitkään. Tuntuu kivalta ajatukselta, että ehkä poikamme lastenlapset joskus katsovat vanhaa puulaatikkoa, että tämän vaari sai ensimmäisenä joulunaan (isomummon blogin lukijalta :D)… <3.

115

Muistan omasta lapsuudestani, miten valtavasti tykkäsin muistipeleistä! Tosin itselläni ne eivät olleet näin hienoja, vaan sellaisia muovitettuja kartonkiläpysköitä. Sellaisia, jotka aika pian taittuivat ja joista alkoi pian muistamaan ne taitoskohdat, jolloin parien löytyminen nopeutui huomattavasti :D. Jaksoin pelata muistipelejä vaikka aamusta iltaan! Ihana muisto on myöskin se, että meillä kaiken maailman pelejä pelattiin aina koko perheen voimin. Ei pelkästään jouluna, vaan aina kun siltä tuntui. Nuo perheen yhteiset hetket muistuvat lämpiminä mieleen näin aikuisiälläkin – sellaisia tahdon luoda omalle lapsellenikin. Esimerkiksi joulunpyhät on omiaan kotoiluun ja pyjamailuun! Aamusta iltaan pelataan lauta- ym. pelejä, syödään ja herkutellaan, katsotaan jokin elokuva; ennen kaikkea nautitaan kiireettömästä yhdessäolosta. Eilen tuli jo pieni maistiainen tuollaisesta, kun innostuimme miehen kanssa pelaamaan tuota vauvan muistipeliä, heheh! Neljä peliä pelasimme: kolme tasapeliä ja yhden voitin minä. Sitten täytyikin lopettaa, sillä vauvaa ei hirmuisesti enää kiinnostanut seurata :D.

140

Muistipelin palaset koostuvat kivoista kuvista! Löytyy hedelmiä, eläimiä, kukkasia ja sääilmiöitä. Etsiskelin innokkaana, löytyykö kissakuvaa ja löytyi toki, kuten koirakin.

cats

Olipa ihana paketti ja kissatkin kiittävät Heidiä herkkupaloista, joita paketin mukana tuli! Jos tuntuu, että kaupan lelut on nyt nähty ja mieli tekisi jotain erilaista, niin tässäpäs yksi kiva joululahjaidea joko oman tai tuttavaperheen pienimmille! Mukavia pukin puuhia toivotellen,

 

Comments

 1. taikku
  3.12.2014 / 17:06

  ihana lahja puulelu ovat aina muodissa ja tosissaan kestaää isältä /pojalle ,onnksi ne ovat tavallaan tuleet uuteen muotiin tai aikakauteen ,..harmi kun eilen satoi ouluun ihana lumi maahan ,,ja tänään se on poissa ei se pimeys ja märkä jatkuu,,, mutta joulu tekee silti tuoloaan ….

  • 4.12.2014 / 12:26

   Ovat kyllä kestäviä! Täällä oli vielä pari päivää sitten ohut lumipeite, nyt kaikki sulanut pois… Eilen satoi vettä ja kunnolla. Lunta kaivattaisiin kovasti! Vauvapulkkaakin pitäisi päästä testaamaan :).

 2. 4.12.2014 / 20:21

  Ihanat palikat ja muistipeli! Meillä on myös muutaman kuukauden ollut muistipeli kovassa käytössä. Ostin sellaisen äidilleni ja isälleni viime kesäloman tuliaisina ja nyt varsinkin äiti (89 v.) on tosi innokas pelin pelaaja. Käyn nykyään joka ilta äidin ja isän luona vähän äidille apuna ja joka ilta meidän pitää muutama kierros tuota muistipeliä pelata ;) Äiti on siinä itseasiassa tosi hyvä vielä iästään huolimatta ;)

 3. Nimetön
  5.12.2014 / 10:03

  Olisin kysellyt, että vieläkö poikanne mahtuu nukkumaan Stokken sleepi minissä? Meillä tyttö 6kk ja edessä tänä vkl vaihto ministä pois isompaan.

  • 6.12.2014 / 12:40

   Reilu kuukausi sitten haimme jatkopalat varastosta ja siirryimme suurempaan sänkyyn. Tuntuikin hassulta, kun yhtäkkiä meillä oli taas pieni vauva (= suuri sänky) :).

 4. 5.12.2014 / 11:33

  Hei Satu ja kaikki kivat asiakkaat!
  Satu kirjoittaa niin kauniisti, että sen innoittamana moni onkin laittanut puulelutilauksia tulemaan. Suurin osa lähtee postiin tänään, osa jo eilen. Moni on aloittanut sähköpostinsa tosi varovaisella kysymyksellä: ”Ehtiiköhän vielä Jouluksi?”. Hyvin ehtii, nopeimmillaan tilaus on teillä seuraavana päivänä postista noudettavissa klo 16 jälkeen. Riippuu vähän, miten maksu näkyy tilillä. Laitan laskun sähköpostin liitteenä.

  Tuotteisiin saa sen nimen tai nimi+vuosiluku tai ’Jouluna 2014’ tai mitä haluatte poltettuna samaan hintaan. Postin pakettitarjous 5€ 10 kiloon saakka on vielä maanantaihin saakka!

  t. Heidi
  Tmi Isoisän Puulelut
  http://www.isoisanpuulelut.fi
  https://www.facebook.com/isoisanpuulelut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.