Tähdet ja auringonlasku

 

186

Satuimme olemaan eilen kotona juuri tuon upean auringonlaskun aikaan. Punertava taivaanranta näytti upealta sinertävää taivasta vasten. Myös mustalta näyttävä metsä toi oman taikansa tuohon hetkeen.

cats

190

173

Itsenäisyyspäiväviikonloppu edessä! Yleensä meillä on itsenäisyyspäivän paikkeilla otettu joulukuusi esiin, mutta nyt, kun on tuo pikkujoulukuusi, ei ehkä vielä malta. Nimittäin sitten kun vihreä joulukuusi otetaan esiin, lähtee valkoinen varastoon seuraavaa joulua odottamaan. Ehkä joskus tulevaisuudessa se pääsee vauvan huoneeseen, jos hän sattuu valkoiseen kuuseen tykästymään :P.

176

Vauvalle ostamamme joululahja (keinulammas) saapui, eilen sitä jo vähän testailimme, oli pakko! Voi on se kaunis, ilo silmälle olohuoneessa. Toivottavasti siitä on tulevaisuudessa paljon iloa tuolle iloiselle pienelle pojalle. Vauva ehti eilen jo hieman testaillakin sitä, päätä oli mukava nojailla lampaan niskaan :D. Karvapeite hieman kummastutti sormien välissä, hieman se kyllä muistutti kattimattejamme! Karvapäällisen ansiosta keinuminen on tosi mukavaa, sillä päällinen on pehmustettu ympäri asti. Kaiken kaikkiaan tosi kiva hankinta!

180

Tunnelmallista viikonloppua!

 

Comments

 1. piitu
  5.12.2014 / 23:48

  Oletteko jo laittaneet vauvan vaatteet eteenpäin?kyselisin 80-90 vaatteita.olen yrittänyt ostaa käytettynä sieltä täältä.

 2. Voi miten kauniin hetken olet saanut ikuistettua! Tosi upean näköistä :)

  Varmasti keinulampaasta tulee olemaan pikkumiehelle valtavasti iloa iän karttuessa <3

  Minä löysin mun joulufiiliksen viimein, kun amaryllikseni alkoi eilen aukoa nuppujaan. Tänään olen sitten askarrellut origamitähtiä koristeiksi, huomenna aion leipoa joulutorttuja ja poltella kynttilöitä ja sunnuntaina synttäreitteni kunniaksi pistän pystyyn piparkakkutalotalkoot! Ihanaa itsenäisyyspäivää teidän perheelle ja lukijoillesi myös!

  PS. Siskoni suunnittelemia Jenni Saksa Designin asusteita on huomenna yhdellä linnan juhlien vieraista! Blogissani onkin juttua asusteista, jos haluaa etukäteen kurkata: villakoiriajakissankarvaa.blogspot.fi

  • 6.12.2014 / 12:46

   Kiitos ihana Noora! Ihana kuulla, että olet löytänyt joulufiiliksen – ei suinkaan liian myöhäistä. Kivoja viikonloppusuunnitelmia sulla; synttärionnea jo näin vuorokausi etukäteen! :)
   Tulenpas kurkkaamaan blogiisi, kun ehdin!

 3. Hanna
  6.12.2014 / 17:05

  Tänään oli tosi kaunis ja iso kuu, huomasin sen kun laitoin pari kynttilää ulos. Piti oikein käskeä lapset katsomaan ulos ja hetki katsottiin kiikarilla.

  Ootko muuten huomannut sen mainoksen Emmerdalen boksista, ihan ekoja jaksoja. Mainostavat, että tästä kaikki alkoi. Tekis hirveesti mieli hommata se itelle :)

  • 8.12.2014 / 15:01

   Joo mäkin muistan tuon täysikuun! Juu olen huomannut mainoksen. Ostat jouluksi niin saat joulunpyhinä katsella :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.