Puhtaalta pöydältä

 

Nyt on juhlapyhät takanapäin ja arki voi alkaa. Tämä päivä tuntuu enemmän uuden vuoden aloitukselta kuin 2.1. tuntui. Arjen tuntua lisää juurikin tuo, että enää ei ole pyhiä katkaisemassa jokaista viikkoa. Nyt leppoisasti uuteen arkeen ja uuteen vuoteen – kolmen arkipäivän viikolla :).

Olo on kuin puhtaalta pöydältä aloittaisi. Samalta tuntuu täällä kotonakin, on niin vaaleaa ja avaraa – iso muutos joulukuusen poistolla! Aivan valtavasti tuli nyt tilaa tuohon ruokailutilan ja olohuoneen rajalle. Vauvakin istui hämmentyneen näköisenä olohuoneen lattialla, kun näkyi keittiöön asti. Nyt myöskään kissat eivät pääse puuhastelemaan omiaan keittiön puolella, kun joulukuusi ei ole blokkaamassa näkymää… On nuo mun murmelit muuten ihania ja viisaita <3. Niin tohkeissaan osallistuvat vauvanhoitoon (erityisesti nuorempi kisunen), aivan kuin meillä olisi ollut tuo pieni ihminen aina! Pieni palanen arkiaamuamme Instagramissa. Taisi matikainen ansaita erityisherkkuja Mustista ja Mirristä tuon hauskan aamunaloituksen tarjoamisesta!

004

Tämä hetki tässä vuoden alussa on tällainen välivaihe; mietintävaihe oleskelutilojen sisustuksen parissa. Hetken nautimme tästä valkoisuudesta ja tyhjyydestä tuossa joulukuusen paikalla, kunnes siihen ilmaantuu taas jotain. Koti on nyt kuin puhdas pöytä tai valkoinen kangas, joka odottaa maalausta.
Eilen joulukuusen roskia imuroidessani sanoin miehelle, että niin ihanaa kuin se joulukuusen esiinottaminen aina onkin, niin on myös sen pois laittaminen. Kun joulusta nauttii sen itselleen sopivan pituisen ajan, ei sen päättyminen tunnukaan niin haikealta. Toki asiaa auttaa se, että edessä häämöttää uusia mukavia odotettavia asioita!

cats

Selvästi tuo tila kaipaa jotain ihanaa tulppaanikimppua, niiden aika koittaa kotonamme perinteisesti näihin aikoihin! Täällä on jo hoitolaukku pakattuna odottamassa vauvan heräämistä. Sen jälkeen suuntaamme vanhemmilleni, josta minä jatkan matkaa hierojalle! Turhan pitkä tauko taas ollut… Taidan samalla pyörähtää kaupoilla ja tehdä hankinnan, joka on ollut ajatuksen asteella lähes vuoden päivät. Huvittavaa, ottaen huomioon, että hankinta ei maksa kuin muutaman kympin. Tulette näkemään hankinnan osana makuuhuonetta myöhemmin tässä kuussa! Kaunista talviviikkoa!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.