Kähler Urbania Light Houses

 

Bongaan kuvista ja kodeista aina kaikenlaisia talolyhtyjä. Eniten olen nähnyt niitä peltisiä ja keraamisia perinnetaloja muistuttavia versioita. Kauniita, mutta eivät kuitenkaan aivan omaa makuani vastaavia. Kunnes sitten yhtäkkiä viime marras-joulukuussa törmäsin Kählerin vastaaviin – Urbania Light Houses:Kuvakansiot1

Tovi meni selvitellessä, kenen valmistamia nuo ihanuudet ovat ja mistä niitä saa! Mette Bache ja Barbara Bendix Becker ovat suunnitelleet nämä talolyhdyt. Mallisto on saanut inspiraationsa Pohjois-Euroopan moderneista rakennuksista. Yhden tuollaisen tilasin vihdoin itselleni, vaikka teki mieli tilata heti kolme! Oli kyllä vaikeaa päättää se yksi noiden joukosta. Nyt odottelen innolla sen saapumista; onkohan luonnossa yhtä kaunis kuin miltä kuvissa näyttää! Mitäs te tuumaatte näistä – peukku ylös vai alas?

(Tuotekuvat lainattu Kähler.) 

 

Comments

 1. Sara
  9.1.2015 / 15:23

  Ehdottomasti ylös! Kun näen, miltä (taatusti hyvältä) se näyttää teidän kodissanne, voin tilata itsellekin. :-)

  • 9.1.2015 / 20:02

   Paketti saapuikin jo tänään ja täällä siinä jo kynttilä palaa – aivan ihana! Ylitti kyllä odotukset! Täytyy ottaa siitä viikonlopun aikana kuva :).

 2. 9.1.2015 / 18:24

  Aivan ihania! <3 Peukku ylös ehdottomasti! :-)

 3. Tuuli
  9.1.2015 / 23:16

  Peukkua ylös, sillä meiltäkin löytyy tuollainen talo. Mies toi tuliaisiksi viime vuonna. Taisi olla Tanskasta lentokentältä ostettu. Meillä on tuo missä on ympyrä ylimpänä. Kiva on ollut ja kaunis kynttilän kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.