Iloa ja valoa lipastolla

 

Meidän lauantait on pikkuhiljaa vauvauinnin myötä muodostuneet pyjamapäiviksi. Mikäs siinä, kotoilu on ihanaa näin talviaikaan. Oikeastaan muulloinkin. Tänään oli noin kuukauden joululomatauon jälkeen taas vauvauintia; ehkä paras kerta tähän mennessä! Vauva nautti aivan valtavasti ja hihkui innoissaan tämän tästä. Ei sitä silloin itsekään voi olla nauttimatta. Ankkoja jahdattiin masullaan jalat vimmatusti vedessä polskien. Sukellutimme vauvaa seitsemän kertaa. Sukelluskertoja saa olla yhtä monta kuin on ikäkuukausia eli olisimme saaneet sukeltaa kahdeksan kertaa, mutta jo tuo seitsemän 25 minuutin aikana on aika tiheä tahti :D.

Uimahallilta suuntasimme parin kaupan kautta kotiin. Lounasta ja leikkimistä, päivällistä ja päiväunia – siinä meidän lauantai tähän asti.

167

Ostin eilen kaupasta vuoden ensimmäisen kimpun ja perinteisesti se muodostuu tulppaaneista. Näiden myötä jotenkin se edellinen vuosi ja ihana joulun aika jäävät lopullisesti taka-alalle ja katseet suuntautuvat tulevaan, kuitenkaan tietenkään nykyhetkeä unohtamatta. Tulppaanit ovat niin ihanan keväisiä. Sellainen valon ja ilon pilkahdus tämän vielä aika pimeän talven keskelle; muistutus, että kyllä se kevät sieltä koittaa ja on päivä päivältä lähempänä.

151

Eilen intoilin täällä Kählerin Urbania Light Houseista; sainkin omani jo samana iltana! Se ylitti kyllä odotukseni täysin, vielä ihanampi kuin mitä olin kuvissa nähnyt. Apua keräänköhän näitä kohta koko oman taloni täyteen… Huomasinkin tuossa, ettei tätä omaa valintaani eilisessä postauksessa näkynytkään (tämä isompana kyllä näkyi), mutta tässä se on:

160

Niin kaunis kynttilänvalon tulviessa noista hauskoista pikkuaukoista! Siinä onkin palanut kynttilä lounasajasta lähtien ja taitaa palaa iltaan asti.

Tämän päivän ohjelmassa vielä pientä puuhastelua ja happihyppelyä, sitten ehkä se suomalaisperheiden perinteisin: sauna. Kivat lauantait teillekin!

cats

 

Comments

 1. taikku
  10.1.2015 / 18:07

  rentouttavvaa vl-loppu sinne päin toi talo on todella voisinko sanoa söpö voisiko kertoa mitat ja mistä niitä voi tilata ,,,nyt kyllä talvi on niin talvi että kotona on kiva olla ja vietää aika ,,sauna ,,,pieni jäähyt hetki ja taas sauna on sitä vl-lopun rentoa meininkä ja sillä sitä taas jaksaa ,,,,,työviikon alkaa tai kotiviikon …minäkin ostin valkoisia tulppanneja jo toisen kerran tälläviikolla ,ne anttaa sellaista kevään merkkiä kotiin ja mieleen ,,,,mutta mukavaa vl-loppua sinnepäin ….oulussa on lunta ja pakkasta ihan reilusti ,,,,

  • 11.1.2015 / 19:43

   Kiitos! :)
   Täällä en usein kaupoissa valkoisiin tulppaaneihin törmääkään, mutta onneksi muita kivoja värejä löytyy. Tilasin tuon lyhdyn RoyalDesignista, koko 145x80mm.

 2. Sara
  10.1.2015 / 19:50

  Ihania tulppaaneja nuo keltaiset, ne tuovat niin kevään mieleen. Asia on sitten tällä pihvi: nyt on tilattava itsellekin tuo Urban Light House. Saanko kysyä, mistä tilasit omasi?

 3. T
  10.1.2015 / 22:40

  Täällä on myös mietitty vauvauintiin menoa, ostettiin jo uimahousut neidille valmiiksi :) Minkä merkkinen tuo poikasi pyjama(?) on..? Näyttää niin kivalta kuosi :)

  • 11.1.2015 / 19:50

   Kiva, suosittelen lämpimästi! Ja ensimmäiset kerrathan sitten osoittavat, pitääkö vauvanne uimisesta :).
   Vendi Baby näytti olevan pyjaman merkki.

 4. Martina
  12.1.2015 / 02:44

  Nuo keltaiset tulppaanit tekevät kyllä ihmeitä mielialalle!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.