Viikon aloitus

 

009

Niin alkoi taas uusi viikko – kokonainen viikko ilman pyhiä pitkästä aikaa! Suuntasimme vauvan kanssa aamupäivällä isomummolaan ja siellä hurahtikin koko päivä. Kotiin tultuamme vauva jatkoi uniaan turvakaukalon uumenissa (ihme) ja minä lösähdin sohvalle nauttimaan pienestä lepotuokiosta. Kaapista jokin lempituoksukynttilä palamaan ja pehmoiset & lämpimät villasukat jalkaan. Vielä en ole korkannut tuota Legerasta itselleni joululahjaksi ostamaani Skandinaviskin Ro-kynttilää, mutta eiköhän senkin aika pian koita. Tuo kyseinen tuoksu kuvastaa rauhallisuutta ja hiljaisuutta ja sen tuoksu tuo mieleen vastaleikatun ruohon sekä kypsyvät hedelmätarhat. Kaunis katsella, mutta mikä mukavampaa; se on myös käyttöesine! Tuossa se nyt nököttää ja odottaa sitä erityistä hetkeä. Nyt tämän illan nautiskelen tuosta By Malene Birgerin Crazy Lipstick -tuoksusta. Kivan makea tuoksu, mutta ei kuitenkaan voita saman merkin Milk & Honey -tuoksua.

011

027

Muistui tuossa mieleen maanantai-illat joskus muinoin, kun telkkarista tuli iltayhdeksältä Täydelliset naiset. Ihan parasta aivot narikkaan -hömppää! Nyt sille ei ole oikein mitään korvaajaa… Rauhallista ja rentouttavaa maanantai-iltaa!

 

Comments

 1. Sara
  12.1.2015 / 19:45

  Ihania tunnelmakuvia! Oi, Täydellisiä naisia on ikävä. Mietin ihan tosissani, kuinka pärjään, kun viimeisiä jaksoja näytettiin. Mutta oh well, elämä jatkuu. :-)

 2. Nipsux
  13.1.2015 / 13:40

  Hei! Mistä oot ostanut tuon by Malene Birgerin kynttilän? Ja kiitos, kun muistutit Legerasta! Metsästin Hobstar-laseja tässä, enkä muistanut koko Legeran olemassa oloa.. Kaverini tänä aamuna laittoi viestiä, että Legerassa niitä on.
  Samoin olisin jouluksi halunnut Skandinaviskin kynttilän, mutta en löytänyt niitä mistään, enkä mielelläni käytä nettiputiikkeja. Tai jos käytän, niin niillä pitää olla kivijalkaputiikkikin :)

  • 14.1.2015 / 09:50

   Tuon olen tilannut Nelly.com:sta. Aiemman olen ostanut Tampereen Cottonista, sieltä voivat varmaan lähettääkin (ainakin ostin kengät sillä tavalla).
   Kiva, että tuosta maininnasta oli hyötyä! Legera on kyllä ihana pikku putiikki! Lämmin tunnelma ja ystävällinen palvelu.

 3. Viivi
  13.1.2015 / 14:48

  Hei!
  On pitänyt jo monta kertaa kommentoida, miten mahtava blogi ja koti sinulla on! Aina tulee hyvälle mielelle tätä lukiessa :) itsellä on samantyyppinen sisustusmaku ja vauvajuttujakin on ihana lukea, vaikkei itsellä vielä olekaan.:D Tuli täydellisistä naisista mieleen, liv-kanavalla on alkanut Devious Maids maanantaisin klo 21 – aika hyvä sarja vaikkei täykkäreitä voitakaan!
  -Viivi

  • 14.1.2015 / 09:52

   No voi kiitos, olipas ihanan piristävä kommentti! Kiitos Viivi! Niin mukava kuulla, että saat täältä hyvää mieltä. Blogeista nimenomaan tulee saada hyvää mieltä!
   Kiva sarjavinkki, täytyypäs katsastaa :).

 4. SatuKoo
  19.1.2015 / 13:31

  Tädellisten naisten korvaajana itsellä toimii tällä hetkellä Devious Maids. Samanlaista mukavaa hömppää :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.