Uudessa pyjamassa

 

121

Eräänä kylmänä talvipäivän aamuna sytytimme takan. Näin aloitti mieheni tämän sunnuntaisen blogipostaukseni, kun itselläni oli hieman sanat hukassa :D. Kyllä vain, pakkanen huitelee -20 ja -10 asteen välillä, perinteinen tammikuun sää. Takkaa on lämmitetty pitkin päivää, nyt palaa viimeinen satsi tälle illalle.

Lähes pyjamapäivä ollut tänäänkin! Saimme PikkuVaniljan Martinalta blogin kautta jälleen ihania tuotteita, mm. tuon kuvissa näkyvän merinovillaisen pyjaman. Eikö olekin kaunis! Pyjama on ollut ahkerassa käytössä jo kuukauden päivät ja vielä on kasvunvaraa; mukavaa, kun tässä iässä kasvun hidastuttua samoista vaatteista ehtii nauttia pidempään. Pyjama on tosi pehmeä ja lämmin, ilo pukea lapsi siihen. Näyttää heti niin isolta pojalta, kun puetaan tuollaiseen paita-housut -yhdistelmään kokopyjaman sijaan.

042

cats

Sitten toisaalta taas näyttää niin pieneltä vauvalta, kun parisen kuukautta sitten siirryimme Stokken Sleepi Mini-versiosta tähän isompaan (sänky saatu aikoinaan osana blogiyhteistyötä). Sanoin silloin miehelle, että nyt meillä on taas pieni vauva! Isomman sängyn myötä vaihtui myös tuo ovaali patja isompaan. Kävin teettämässä siihenkin lakanat Halpa-Hallin sisustusmyymälässä. Koen, että siellä on niin kiva ja laaja valikoima kankaita, lisäksi saman katon alta saa ompelupalvelunkin.

103

PikkuVaniljasta olemme saaneet myöskin tämän soivan Mamas & Papas -merkin Millie & Boris -lelun. Valkoista tähteä painamalla ilmoille kajahtaa kiva tuutulaulu. Lelu seilaa meillä milloin missäkin: hoitopisteellä, sängyssä tai ihan vain leikkimatolla. Sen rapisevia leluja on ollut kiva tutkia ja maistella.

132

Viime yö oli aika mielenkiintoinen… Vauva herätti ensimmäisen kerran puoli yhdeltä (tai itse en ollut vielä silloin edes nukahtanut). Sitten hän kukkui puoli kahdeksaan, torkkuen välillä pieniä pätkiä. Vaikka yöt ovatkin olleet aika haasteellisia viimeiset kuukaudet niin tuollaista kukkumisyötä ei olla kyllä ennen tässä osoitteessa koettu! Höpötteli ja jutusteli ja kieri sängyssä keskellä yötä… En tiedä mikä tuon aiheutti; ehkä eilen tauon jälkeen alkanut vauvauinti tai ne hampaat, taas. Toivotaan kuitenkin, ettei moinen toistu ensi yönä!

079

Nyt iltapuurolle – moikka! 

 

Comments

 1. 12.1.2015 / 02:48

  Oij niin suloisia kuvia! Mikähän näillä vauvoilla on mielessä, oma nyyttini on klo 23.30 lähtien nukahdellut ja heräillyt.. Juuri parhaillaan nukkuu sylissäni ja mietin että joko lasken pinnikseen ja herääkö hän taas siihen :D Normaalisti nukahtaa itse sänkyynsä..pakko kohta kaivaa omat suklaakätköt esiin;)

  • 13.1.2015 / 12:17

   Toivottavasti suklaa auttoi! Ja toivottavasti yönne ovat jo rauhoittumaan päin :). Täällä annettiin yöllä särkylääkettä ja se takasi levollisen yön. Eli varmaankin seuraavat hampaat vaivaavat…

 2. epe
  16.1.2015 / 00:48

  Heippa!ihan pakko laittaa kun ostin merinovillatuotteita meidän 3v tytölle,niin hän ei niitä voinutkaan käyttää kun kutittivat niin paljon!
  Yleensä ei minkään kankaan kanssa ole ollut ongelmaa vai näitä hänen ihonsa ei jostain syystä kestänyt. Valmistajaltakin asiaa tiedustelin vai eivät osanneet vastata. Tuli vaan mieleen ettei vaan teidän lapsen kohdalla vaan samaa ongelmaa ja sen vuoksi valvoo. Tällainen huoli heräsi mulla :)
  Kiva on blogiasi seurailla!:)
  -Eeva

  • 16.1.2015 / 11:56

   Kiitos viestistäsi Eeva! Vauvan yöheräilyt alkoivat neljän kuukauden iässä ja pyjaman saimme vasta viime kuussa, joten ei ole siitä johtuvaa. Olisikin jokin noin helppo keino tähän :D. Hampaita tulee niin paljon tämän ensimmäisen vuoden aikana, että se näyttäisi olevan suurin syy heräilyihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.