Makuuhuone: pehmeä & elegantti

 

Harrastamme aktiivisesti kotimaan hotellilomailua, vaikka se onkin nyt vauvan syntymän myötä jäänyt hieman taka-alalle. Viimeisin hotelliloma on lokakuulta, seuraavaa juuri suunnittelemme. Lähes poikkeuksetta mieheni kehuu hotellien vuodevaatteita: miten ne ovat juuri oikeanlaiset ja -tuntoiset. No, nyt tuollaiset hotellilaatuiset vuodevaatteet löytyy meiltä kotoakin – arjen luksusta parhaimmillaan!

Aloitin blogiyhteistyön ylellisiä tuotteita myyvän Sisustus Delfino -verkkokaupan kanssa. Katkonaisista yöunista viime aikoina nauttineena viivyin kyseisen verkkokaupan sivuilla tovin jos toisenkin; jo se tuntui ripaukselta hotellilomaa! Kauniita sävyjä, ihania petauksia, pehmoisen ja ennen kaikkea ylellisen näköisiä tuotteita.

113

Itse valitsin yhteistyöstä omaan käyttöömme nämä kuvissa näkyvät kauniit pussilakanasetit. Kyseessä on egyptiläisestä puuvillaperkaalista valmistetut Hotel Classic -tuotteet italialaismerkiltä Frette. Sisustus Delfino myy ainoana Suomessa Fretten tuotteita!

Pussilakanat ja tyynyliinat on kauniin puhtaan valkoiset ja niissä on mustat raidoitukset. Mielestäni ihanan yksinkertaiset, tyylikkäät ja luksusmaiset materiaalinsa ansiosta. Sopivat kotiimme kuin nenä päähän! Innostuin näistä uusista tuotteista sen verran paljon, että teinkin makuuhuoneeseen kaksi erilaista stailausta yhden sijaan. Tämä ensimmäinen hieman tällainen pehmeämpi ja ehkä koristeellisempikin, se toinen raikas ja moderni. Jaoin kuvat kahteen eri postaukseen, koska niitä tuli niin paljon. Modernimpi versio luvassa seuraavaksi.

092

080

Mustaa ja valkoista pehmittävät puunsävyt sekä vaalea persikka koristetyynyjen muodossa. Myöskin hillitty valaistus tuo makuuhuoneeseen lämpimän, pehmeän ja rauhallisen tunnelman. Kyllä tuossa voisi hyvinkin aamukahvit nautiskella!

042

051

Jännitti odottaa vuodevaatteiden saapumista, kun en ollut päässyt hypistelemään niitä etukäteen. Se näppituntuma, se on niin tärkeä! Jännitin ehkä sitä, onko kangas karhea; itse kun olen todella tarkka vuodevaatteiden tunnusta iholla. Kangas ei kuitenkaan ole karhea lainkaan, vaan ihanan sileä ja pehmoinen. Kuitenkin tosi jämäkkä ja napakka, tiiviimmän tuntoinen kuin useimmat muista vuodevaatteistamme. Onpas yllättävän vaikea kuvailla, miltä jokin kangas tuntuu omalla iholla, heh! Näistä vuodevaatteista sanotaan, että kestävät käytössä pitkään nukkaantumatta eivätkä kerää pölyä ja paranevat vain käytön myötä; kuulostaa erinomaiselta! Tyynyliinat on viimeistellyn näköiset reunuksiensa ansiosta ja niiden vuoksi normikokoiset tyynyt näyttävät isommilta (eli itse tyynyaukko on pienempi kuin tyynyliina). Pussilakanoiden jalkopään napeistakin iso plussa!

Jo viime vuonna suunnittelin ostavani makuuhuoneeseen isommat (60 x 80 cm) tyynyt toisiksi tyynyiksi ja nyt vihdoin tässä kuussa sen toteutin! Kiersin neljä liikettä ennen kuin löysin sopivat Prismasta. Halusin kokovalkoiset ja mahdollisimman muhkeat tyynyt – sellaiset sain. Kannatti nähdä hieman enemmän vaivaa ja sinnikkäästi jatkaa etsintöjä.

089

cats

Jos kiinnostuitte ja haluatte tehdä jotain hankintaa Sisustus Delfinon valikoimista itsellenne tai vaikka lahjaksi, on siihen nyt kiva tarjous: koodilla TALVI15 saatte -15 % normaalihintaisista tuotteista aina helmikuun loppuun saakka. Verkkokaupasta löytyy vuodevaatteiden lisäksi myöskin kylpyhuonetuotteita. Muista tuotteista voisin mainita mm. torkkupeitot, koristetyynyt ja kynttilät. Itse haluaisin päästä hypistelemään tätä villa-angoraista torkkupeittoa, näyttää niin pehmoiselta!

105

Tällainen makuuhuoneversio tänään! Pysykäähän kuulolla, niin kurkistetaan sitä toista stailaustani sitten seuraavaksi. Nyt alan pakkaamaan hoitolaukkua ja sitten suuntaammekin mummolaan, josta minä jatkan matkaa kampaajalle. Kivaa pakkaspäivää!

 

Comments

 1. 21.1.2015 / 11:36

  Oi onpa ihanan näköiset pussilakanat! Harmi vaan ettei äitiyslomalaisena ole varaa pussilakanoihin panostaa, edes tarjoushintaan :)

 2. Iita
  21.1.2015 / 12:57

  Hyvältä näyttää :) ja varmasti myös tuntuu. Hyvään uneen kannattaa satsata, se vaikuttaa kaikkeen! Kertoisitko lisää tyynyistäsi? Olen myös hakenut hyvää muhkeaa tyynyä, muutaman hutin jo ostanut tempuria myöten… Haen ihan normaalikokoista, muhkeaa tyynyä. Oliko tuota tyynyä prismassa normaalikokoisena?

  • 21.1.2015 / 19:38

   Todellakin, hyvään unen satsaaminen ei tosiaankaan mene hukkaan!
   Nuo meidän normikokoiset tyynyt on meidän varsinaiset nukkumatyynyt ja ne ostin vasta Jyskistä. Voin lämpimästi suositella Høie of Scandinavia -merkkiä, meillä on peitot samalta merkiltä ja nekin aivan ihanan muhkeat ja lämpöiset! Nuo ostamani tyynyt oli tarjoushintaan 22 eur/kpl ja pitävät muotonsa ja muhkeutensa tosi hyvin. Palautuvat heti, kun nostat pään tyynyltä. Ihanan pehmeä ja muhkea, sanoinko jo muhkea :D. Ei myöskään kahise, kuten useat untuvaiset, joiden kanssa en sen vuoksi voi nukkua.

 3. 21.1.2015 / 22:59

  Aivan ihanat nuo lakanat! Minusta aivan parasta on mennä nukkumaan puhtaisiin, kahiseviin lakanoihin. Mielestäni juuri se kahisevuus tuo hotellimaisen tunteen. :)

  • 22.1.2015 / 11:04

   Tuo onkin mielenkiintoista, miten eri asiat tuovat sitä hotellimaisuutta eri ihmisille :).
   Nuo lakanat on meillä juuri tällä hetkellä käytössä ja niin ihanan lämpimät näin talvella! Saapa nähdä, ovatko kesällä kuitenkin kivan viileät, ainakin mutu-tuntumalla sanoisin näin.

 4. Rags
  22.1.2015 / 18:13

  Tykkaan tasta! Rauhallinen tunnelma ja kauniit vuodevaatteet.
  Meillakin on egyptilaiset ’hotellivuodevaatteet’ enka enaa muuhun vaihtaisi, niin Ihanat ne on. Ainoa huono puoli on se, ettei aamulla millaan haluaisi nousta sangyssa ylos… :-D
  Ja totta, ne todellakin vain paranevat kaytossa!
  Mistahan tuo ihana tarjotin on?

 5. 22.1.2015 / 18:42

  Egyptiläistä puuvillaa, ihanaa! Sellaiset petivaatteet ovat omallakin haavelistalla <3 Vauvan uniin jo satsasin ja hän sai villaisen patjansuojan ja lakanat Baby's Onlyn valikoimasta, nekin 100% egyptiläistä puuvillaa. Jospa joskus ostaisi jotain itselleenkin :D Kerrohan käyttökokemuksia noista Hotel Classic -pussilakanoista, kun olette kunnolla päässeet testaamaan!

  Tässä vielä linkki Baby's Onlyn lakanoihin :
  http://www.pikkuvanilja.fi/babys-only-huippulaadukas-vauvan-lakana-p-1033.html

  • 22.1.2015 / 19:55

   Tuttua tuo, että vauvalle kaikkea ja itselle ei juuri mitään :D. Kerron käyttökokemuksia sitten!
   Ihana tuo vauvan lakana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.