Sinäkin tarjousten perässä?

 

Välillä tuntuu, että joka tuutista tarjotaan erilaisia tarjouskoodeja ja alennusprosentteja, kun shoppailee tiettynä aikana. Tarjouksia tulee niin sähköpostitse kuin tekstiviestitsekin, varmasti useille myöskin paperiversioina postilaatikkoon. Mistä löytäisi kätevästi mahdollisimman monet tuonkaltaiset tarjoukset, siis ihan keskitetysti saman katon alta? Tästä lähdin teille kertomaan, kun Marjaana CupoNationilta otti blogiyhteistyön tiimoilta minuun yhteyttä. CupoNationin sivuilta löytyy yli 650 verkkokauppaa ja brändiä – aika kattava valikoima jo nyt! Perusperiaatteena siis yksinkertaisesti se, että miksi maksaa esim. valaisimesta 70 €, jos sen voi saada 50 eurolla? Täällä paraskin puhumaan: tein reilu viikko sitten Ellokselle tilauksen. Mulla oli tekstarilla tullut tarjouskoodi, jolla sain ilmaiset toimituskulut, mutta kunpa olisin hoksannut jo silloin kurkata CupoNationin sivuille! Siellä oli Elloksen kohdalla ilmaisten toimituskulujen lisäksi kiva tarjous: -30 % tilauksen yhdestä (ja vieläpä siitä kalleimmasta!) tuotteesta. Älkää siis toistako meitsin virhettä! Tilaaminen tuota kautta on nimittäin ihan yhtä yksinkertaista kuin muillakin tavoilla. Kun löydät tarjouksen, jonka haluat ehdottomasti hyödyntää, klikkaat vain sen kohdalta tarjous-valikkoa tai katso koodi -valikkoa, jos kyseessä on tarjous, johon tarvitaan koodi. Sitten vain tuttuun tapaan shoppailemaan. Helppoa kuin heinänteko! Testasin sen juuri äsken ihan omakohtaisesti, kun tilasin yhden niistä valaisimista*, joista kirjoittelin Valoa ikkunaan -postauksessani. Tuntui ihan mukavalta ilmainen toimitus ja se -30 % valaisimen hinnasta!

Pictures

Tarjouksia CupoNationin sivuilta löytyy monesta eri kategoriasta aina muodista & asusteista matkailuun sekä kengistä & laukuista kotiin & puutarhaan. Minun itseni käyttämiä verkkokauppoja löysin tuolta useita, mm. Finnish Design Shop, Stockmann, Hobby Hall ja se viimeksi käyttämäni Ellos. Tässä samalla tulikin hieman eksyttyä noiden verkkokauppojen sivuille haaveilemaan… Miten ihania uutuustuotteita ja selvästi jo keväisiä tuulahduksia näkyvissä! Keräsin näihin pariin kollaasiin kivoja inspiraatiokuvia erilaisine tuotteineen sekä Hobby Hallin että Elloksen sivuilta.

catscats0

Minun Ellos-tilaukseni myötä kotiimme päätyi myös jotain keväistä, en malta odottaa! Kivaa alkavaa viikonloppua teille ja hyviä tarjousbongailuja!

*Sisältää mainoslinkin.

(Kuvat lainattu Ellos & Hobby Hall.)

 

Comments

 1. Hanna
  6.2.2015 / 12:16

  Voi tarjouksethan on ihana parhaita ja niitä tulee kyllä hyödynnettyä. Joululahjat tilattiin lapsille tarjousten aikaan ja paljon muutakin :)
  Toinen hyvä puoli on kaikenmaailman etukorit joita minulta kyllä löytyy vaatekauppoihin sun muihin ja vaikka rahapussista löytyy reilu 10 ylimääräistä korttia on silti kiva kun sillä kyseisellä kortilla saat hyvän alennuksen esim. vaatekaupasta. Tosin aika usein noita vaatekauppojen tarjouksia nykyää saa ilman korttiakin, mutta ei ihan kaikkea. Stockmannin kortin myös hankin viime kesänä vaikka harvemmin niissä tulee asioitua, mutta aina jotain säästöä kuitenkin saa.

  • 6.2.2015 / 12:55

   Hyvähyvä! Mä olen aika nihkeästi ottanut vastaan noita kortteja, jotenkin ärsyttää jos lompakko pursuaa niitä :P. Eniten käyttämiini liikkeisiin kuitenkin löytyy, alle viisi korttia.

 2. Nina
  6.2.2015 / 12:41

  Itse ainakin joka kerta ennen tilausta teen googlesta haun esim. -alennuskoodi Stockmann-. Eikä ole kertaakaan tarvinnut tilata normaalilla hinnalla.

  Toki niitä lippuja ja lappuja tulee joka toinen päivä postiluukusta ja varmasti sähköpostikin olisi täynnä kaikenmaailman tarjouksia, jollen olisi sinne kieltoa laittanut.

  Mut kivahan se on, että säästää rahaa… tai no säästää ja säästää, kun ennemmän taitaa tulla houkutuksia osteluun kun on alekuponki =)

  • 6.2.2015 / 12:58

   Hyvä keino tuokin! Itse alan nyt käyttämään tuota CupoNationia; tuntuu niin helpolta, kun kaikki edut löytyvät samasta paikasta.
   Se voi olla, että alet houkuttaa ostamaan! Mutta itse tällä pähkäilytaktiikallani harvoin tilaan mitään hetken mielijohteesta, joten olen tullut tulokseen, että teen vain ja ainoastaan selvää säästöä :).

 3. Laura
  6.2.2015 / 13:45

  Hei! Olen jo pidempään kuikuillut blogiasi, ja se on ihana! Tuo kivasti piristystä päiviin, kun kotona lähes kaiken huomion vaatii kolmen kuukauden ikäinen neiti :) lisäksi on ihan huikeeta, että jaksat päivittää blogiasi näin aktiivisesti. Kiitos, ja aurinkoista päivää sinulle!

  • 7.2.2015 / 16:46

   Ihana Laura, kiitos kovasti! Niin mukava kuulla, että saat tuollaista piristystä täältä – itsekin vauvelin kanssa kotona olevana tiedän, miten tärkeitä tuollaiset hetket ovat :).
   Mukavaa viikonlopun jatkoa!

 4. Nanuska
  6.2.2015 / 21:35

  Hei, muistatko mistä bongasit tuon alimman kuvan maton? Ihana!

 5. Kippuralla
  7.2.2015 / 10:48

  mä ostan liki kaikki lasten vaatteet alesta, niin voin huoletta ostaa niitä kalliimpia ja ne maksaa samat kuin h&mn vaatteet ;) ja ulkovaatteita en muista milloin olisin ostanut täydellä hintaa-aina jossain on ale. joko nettikaupassa, jollain alekoodilla kännykässä, tai kaupassa. vaatii vaan vähän googletusta, mutta säästää kummasti kun on 3 lasta. ja kohta vielä vauva, nyt kyttäilen turvakaukalotarjouksia! :D

  • 7.2.2015 / 16:48

   Varmasti säästää! Voi tuosta tulikin mieleen, että meidän pitää pian etsiä se turvaistuin ja laittaa kaukalo myyntiin…

 6. 7.2.2015 / 13:37

  Itse olen kyllä sellainen tarjoushaukka että.. Aiemmin on tullut muiden tapaan googleteltua alennuskoodeja ennen tilauksen tekemistä, nyt täytyykin tutustua tuohon Cuponationiin.. Kiitos vinkistä!

  • 7.2.2015 / 16:49

   Eipä kestä! Itse koen tuon ehkä googlettelua kätevämmäksikin, koska tuolla on varmasti heti ja nopeasti saatavilla ne ajankohtaiset tarjoukset :).

 7. taikku
  7.2.2015 / 21:42

  minä osta kaikki vaatteet alemyynnistä ja uudenvuoden jälkeen etsin ja ostan takit ja housut ja puserot ja pipot ensi talveksi ja ne ovat silloin uusia kun tullee talvi taas sillain säästää tosi paljon ja löytää kaikkea kivaa ,,ole tehnyt jo montavuotta,eikä se vaatemallisto paljon muutu vaikka ne on viimevuotisia ,,ja ostaa ,neutraaleja värejä ,minusta se on hyvä juttu,, niin tein kun lapsekin oli pieniä ,,,,ja oman tytön opastuksella olen löytänyt netti kaupat ja sieltäkin hamstraaan alet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.