Miuh

 

167

Moi vaan kamut! Muistatteks mua? En kyllä yhtään moiti, jos jollakin teistä(kin) muisti pätkii… Sitä on liikkeellä. Yks pikkutyyppi valvottaa mamia usein öisin, usein myös mua ja siks mun päivät on usein tällaisia:

196

Musta tuntuu, että joskus päivisin mä vaan nukun silmät auki, näin:

203

Siis täällähän on pakko olla koko ajan silmät auki. Silmäs ku suljet ni samantien lätsähtää joku pikkukäsi päin pläsiä. Meteliäkin täällä on ihan eri tavalla kuin ennen, päiväunetkin todellakin kärsii. Joskus mietin, että miten mä peittäisin korvani siltä kiljumiselta, mut en oo vielä keksiny. Enkä mä sit jaksa enempiä miettiä, se on niin uuvuttavaa.

184

Mami yrittää parhaansa mukaan mua ja mun (ja kaverin) unia suojella. Mut viedään usein öisin jopa saunaan et saan edes hetken nukkua rauhassa –  aaah sitä hiljaisuutta! Aika hyvä palvelu vai mitä!

Pikkutyyppi on aika vauhdikas nykyään. Ennen menin monta kertaa päivässä viereen silitettäväksi, mutta nykyään mietin kaks kertaa. Ne kädet, ne kädet! Ne viuhuu ja viuhtoo ja auts, se tukistusote! Ja se pikkutyyppi – mitä hihkumista ja kiljumista aina ku oon näköpiirissä! Oon yrittäny viestiä et hei-hohoi! se oon mä; mä olin tässä viimeks kaks minuuttia sitte mut ei se varmaan muista. Kai silläkin sit vaan muisti pätkii.

199

Mut oon mä onnellinen, ettei sitä pahinta oo tapahtunu! Tiedätteks, se mistä olin huolissani jo viime syksynä: et se alkais käymään samalla ruokakupilla! Siltä oon säästyny, onneks! Kaikki muut menee, mut mun ruoka on mun ruoka ja piste. Mä en jaa ruokaani. Mut parasta on ehkä tää pikkutyypin tuoli: sieltä tippuu makupaloja tämän tästä! On se sitteki aika kiva kamu, ku alkaa miettii. Eilenki nakkas mulle maissinaksun ja just sitä ennen riisimuroja! Oikeestaan, nyt tais ollakin ruoka-aika. Nyt ku oikeen mietin ni hei, en oo tainnu saada ees aamupalaa vielä! Vai sainko? Ääh oli miten oli, nyt syömään ja sit nukkumaan. Miuuuh!

 

Comments

 1. SatuKoo
  5.2.2015 / 11:07

  :)

 2. taikku
  5.2.2015 / 11:15

  ihana ,ihana niin ihana päivä piriste,,,on teillä ihanat kisukaverit ja toi pikkumies. ,,elään suolaa sanon minä ,,,tv mummo

 3. Eerika
  5.2.2015 / 11:55

  Mitä sitä ei kissansa eteen tekisi. :) hauskasti kirjoitettu!

 4. Äippä
  5.2.2015 / 12:17

  Ihana päivänpiristys <3

 5. Ihana! <3. Kiva kuulla pitkästä aikaa karvaistenkin kuulumisia. Nuo ilmeet on vaan niin mahtavia, alkaa aina naurattaa :D olen kissojesi suuri ihailija!

 6. 5.2.2015 / 13:44

  Ahhhahha:D Voi että mua naurattaa :D Ihana postaus! Kyllä se kuule kisu sekin päivä koittaa kun ruokakupille kontataan ;D

  • 5.2.2015 / 19:57

   Joo kyllä varmasti, se taitaa olla lähempänä kuin aavistammekaan :). Tosin, onneksi kissojen ruuat on sokkelilaatikossa ;).

 7. Tove
  5.2.2015 / 14:25

  Ihana, ihana kisupostaus – oikein odotan näitä. On teillä kaunis ja suloinen poikakin, ja myös hänestä luen mielelläni, vaikka itse olenkin jo isoäiti. Meinasin kyllä ihan revetä tuosta ruokakuppijutusta, vaikka se on täyttä asiaa – meillä ei aikoinaan kissan ruokakuppikaan jäänyt rauhaan lapsenlapsen uteliaalta vipellykseltä. :)

 8. Saparo
  5.2.2015 / 22:02

  Meillä ei ole lemmikkejä, mutta nää sun kissa-aiheiset postaukset saa niin hyvin ymmärtämään ihmisiä joilla on kissoja, tai sitten teille vaan on päätyneet ihan huippuyksilöt ;) oon saattanut ennenkin kommentoida, tai ainakin on pitänyt, että sun postauksia on aina ihana lukea, oli aihe mikä tahansa. Ihan paras blogi! Susta välittyy lukijallekin se kuinka lämmin, ihana äiti olet, myös kissoille ;) <3

  • 6.2.2015 / 12:41

   Voi, mahtava kuulla! On tää kaksikko kyllä ihan parasta A-luokkaa, mutta niin on varmasti muissakin perheissä :). Kun hieman raaputtaa pintaa, niin pääsee tutustumaan sen karvakamun persoonaan paremmin!
   Ja kuules, annoit juuri parhaan mahdollisen palautteen, lämmin ja nöyrä kiitos & kumarrus! Ilostutit ihan valtavasti :) :) :)
   Ihanaa viikonloppua sulle Saparo!

 9. marjo
  5.2.2015 / 22:23

  Makeat iltanaurut!

 10. Pilvi
  5.2.2015 / 22:43

  Voih! On sulla ihana emäntä kun vie sut saunaan nukkumaan rauhassa :* ! Ja kuule: voin kokemuksesta sanoa että kun vauvaiästä asti saa olla kisun tai useamman kanssa, niin tuloksena on varma kissaihminen :D. Eli pikkumiehestä kasvaa varmasti sellainen :).

 11. 6.2.2015 / 08:55

  Kylläpä olisi ihanaa kun meilläkin olisi kissa – tällä hetkellä se vain ei ole mahdollista, mutta ehkä jokin päivä vielä <3 Ihanaa viikonloppua!

 12. moonangel
  6.2.2015 / 08:58

  Kiva taas kuulla kisujenkin kuulumisia! :) Hauskasti kirjoitettu.

 13. Hanna
  6.2.2015 / 11:56

  Ihanaa! Kuulostaa kyllä niin kissan mietteiltä :D

 14. kissatäti
  6.2.2015 / 11:58

  Ihana tiikeri! Kyllä se kisullakin vielä helpottaa pikkumiehen osalta. Hauska kirjoitus mitkä ilmeet, voihan kisu:) Minusta tulee mummi! Lastenvaatteita täällä jo hiplataan, vauvaleluja katsellaan. Tuntuu niin hyvältä, että halkeen varmaan onnesta:) Jipii Jipii:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.