Tällaisena Sinä synnyit

 

009

003

Sain blogiyhteydenoton The Birth Poster -yritykseltä, jonka tuotteet ovat Ruotsissa kovin suosittuja. Itse en ollut näihin aiemmin törmännyt, mutta kun näin kuvia, oli asia selvä: tuollainen pojastani, kiitos! Kastelahjaksi saimme kummilusikan, jossa kaikki syntymämitat ovat ikuisena muistona, mutta lusikkaa ei seinällä esillä pidetä. Toki se käyttöön aikanaan otetaan, mutta tästä julisteesta mitat, kaunis nimi ja syntymäaika selviävät helpommin. Se on esillä aina, kehyksissä muistona. Sen poika voi myös halutessaan ottaa mukaansa lapsuudenkodistaan, sitten joskus mooonen monen vuoden jälkeen. Onneksi siihen on vielä aikaa!

Niin ja tosiaan; tuo piirrosvauvan koko vastaa vauvan todellista syntymäkokoa, mittakaava 1:1 siis. Voidaan sitten aina yhdessä katsella, että noin pieni sinä olit ja nyt olet jo näin iso poika ♥

031

Blogiyhteistöiden kohdalla mietin aina ensimmäisenä sitä, tykkäänkö ideasta/tuotteesta ja sopiiko se blogiini. Toiseksi mietin sitä, olisiko se teidän mieleenne; saisitteko te siitä jotain vinkkiä tai ideaa. Tämän kohdalla nuo toteutuvat mielestäni (ja toivon mukaan) erinomaisesti; itse voisin helposti kuvitella antavani tällaisen taulun vaikka kastelahjaksi! The Birth Poster maksaa 65 euroa ja toimituskulut Suomeen 10 euroa. Julisteen kielen saa itse valita. Samoin tuon vauvan kuvan neljästä eri vaihtoehdosta. Itse päädyin lopulta valitsemaan tämän kuvissa näkyvän, sketch #1:n. Tykästyin tässä vauvan asentoon sekä tuohon luonnosmaiseen lookiin. Vauvan ääriviivat ovat tässä pehmeitä ja pyöreitä, aivan kuten vauvat itsekin ovat.

Taulu on kokoa 50×70 cm eli kivan kookas. Mietin vielä sijoituspaikkaa tälle… Saa ehdottaakin! Meidän makuuhuoneemme taitaa olla tällä hetkellä varteenotettavin sijoituspaikka.

010

Tuollaisia ihania auringonsäteitä näkyi eilen iltapäivällä, tänään näyttävät olevan muisto vain. Mutta onpa ihanaa tämä kevättalvi, kun aurinkoiset päivät kuitenkin koko ajan lisääntyvät! Iloista viikkoa ja maaliskuuta teille!

 

Comments

 1. 2.3.2015 / 12:42

  Ihana idea tuollainen taulu <3 Itse asiassa olen noihin instassa törmännyt.
  Iloista uutta viikkoa ja maaliskuuta! :)

  • 2.3.2015 / 12:44

   Sain tuon taulun kuukausi sitten ja heti sen jälkeen olen alkanut niitä itsekin kuvista bongaamaan! :)
   Kiitti Jenna!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.