Lukunurkkauksen täydennys

 

Toissa-aamuna herätessämme tuntui hassulta astella olohuoneeseen, näytti jotenkin kummalliselta. Sitten hoksasin, mistä se johtui: oli satanut lunta ja maa oli taas valkoinen, kuin jouluna konsanaan! :D Jostain syystä tuo näky ei kuitenkaan herättänyt samanlaista innostusta kuin joulun aikaan… Viime aikoina kohinalla sulanut lumi on saanut kyllä jo kevään odotuksen heräämään ja sitä ehkä jo odottaakin pikkuhiljaa vihertyvää maisemaa ikkunoiden taakse.

025

Muistatteko kun näytin sitä H&M:lta tilaamaani puuvillaista mattoa Makkarin matosta keittiön matto? -postauksessani? Noita mattoja meiltä löytyy tosiaan kaksi, ajattelin niitä lähinnä makuuhuoneeseen. Mietiskelin tuolloin kolmannen samanlaisen maton tilaamista, se kun näytti niin kivalta keittiössäkin, mutta en sitä sitten tilannutkaan. Sen sijaan ostoskoriin sujahti toinen matto; ajattelin sitä aluksi ihan vain sovitteille, jotta näen, miltä se meidän kodissamme näyttää. Sehän todellakin jäi tänne! Aluksi se oli keittiössä, ajatuksissani jo makuuhuoneessakin, mutta päätyikin sitten tänne olohuoneen ikkunanurkkaukseen. Miten en ole ennen hoksannut, että tuossa on täydellinen paikka pienelle matolle! Nyt tuo nurkkaus ikään kuin täydentyi:

021

Tässä matossa ei sen raitaisen tapaan ole toisella puolella liukuestettä (harmi), sillä tämä puuvillamatto on kaksipuolinen:

cats

Todennäköisesti se tulee lähes aina olemaan meillä valkoinen puoli ylöspäin, mutta saahan tuolla mukavaa vaihtelua. Olen aina jotenkin vierastanut tuollaisia hapsupäisiä mattoja, mutta tässä ne näyttää ihan kivalta. Todella harmi, ettei tätä saa isommassa koossa, on nimittäin niin ihana! Muodostaa silmissäni kivan parin tuon Gubin Pedrera-valaisimeni kanssa.

Tuon tyynynpäällisen tilasin vuodenvaihteessa Ellokselta. Kyseessä on kivan eläväpintainen pellavapäällinen* sävyssä vaalea roosa – kuin karkki! Kaveriksi tilasin myös vaaleanturkoosin päällisen*, ovat ihanat yhdessä ja erikseenkin!

cats

Vauva unilla, joten sehän tietää cappuccinoaikaani – kone hurisemaan! Sen jälkeen suuntaan kaupungille asioille (luvassa mm. kulmien muotoilua kosmetologilla, jei!), sillä äitini saapuu vauvan seuraksi. Ihanaa, perjantai! Huippua viikonloppua teillekin!

*Sisältää mainoslinkin.

 

Comments

  1. 6.3.2015 / 16:49

    Kovin kotoisa lukunurkkaus, tuolla kelpaisi istuskella kirja jos toinenkin :) Hyvää viikonloppua!

  2. 7.3.2015 / 11:56

    Raitamatto saapui ja jäi :D just hyvä se tarttuva pohja mut kuitenkin kevyt matto. Tommosia saisivat tehdä enemmänkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.