Naisia ja tätejä

 

Hyvää Naistenpäivää! <3

003

Täällä on vietetty sunnuntaita ystävien parissa; saimme vieraiksemme kolme ystävääni ja pari lapsukaista. Meidän M oli ihan innoissaan kavereista! Vielä viimeksi taaperot tuntuivat hieman pelottavilta, mutta nyt lähes 3- ja 5-vuotiaan seura tuntui olevan mitä parhainta. Sain nähdä ehkä välähdyksen siitä, miten tuollaiset vauvat varmastikin ihailevat mahdollisia vanhempia sisaruksiaan ja nauttivat heidän seurastaan. Parasta viihdykettä, kun taas tällaiset esikoiset saavat viihdyttäjikseen vain vanhempansa :).

Ollaan myöskin herkuteltu! Leivoin illalla saaristolaisleivän ja tänä aamuna mustikkapiirakan. Lisänä vielä sitruunakakkua ja keksejä… Huomenna taitaa vielä olla herkuttelua luvassa, kun on synttärini (tosin aina kai on jokin syy herkutteluun?), mutta sen jälkeen taas paluu arkeen. Kunnes koittavat viikonlopun synttärijuhlat :P.

Sain perjantaina valita itselleni naistenpäiväkukat. Valitsin yhden neilikkakimpun ja pari tulppaanikimppua (synttärikukat samalla kertaa katsos). Blogeja seuratessa tuntuu, etteivät tulppaanit tänä keväänä ole niin suuressa huudossa kuin ehkä aiempina vuosina, mutta kylläpä ne vain ovat kauniita ja ihanan keväisiä. Ei siitä pääse mihinkään! Ja nämä kimput tässäkin niin ihanan vallattomina, miellyttää silmää valtavasti tässä sohvan edessä.

009

Olen joskus miettinyt, että harmi, kun pojallamme ei ole tätejä (enoa ja setää yhtään väheksymättä!). Itselläni kun on useampikin täti, niin tuntuu hassulta, ettei hänellä ole yhtäkään. Mutta tänään hoksasin, että onhan hänellä: kaikki ystäväni, joista tänäänkin oli kylässä kolme. Ihanat te, kiitokset <3.

Tämän naistenpäivän paras lahja on ollut oikein märkä pusu (tai oikeastaan ainakin kymmenen sellaista), joita poitsu on tässä illan mittaan jaellut. Tällä hetkellä halit ja pusut on oikein hittejä ja niitä säestetään maailman suloisimmilla aaaaiii, aaaiiiii -hokemilla. Tänään oli myös hänen merkkipäivänsä; hän täytti jo 10 kuukautta <3.

Nyt vaihdan yövaatteisiin ja alan valmistautumaan aikaiseen nukkumaanmenoon, toivottavasti suunnitelma onnistuu! Pojalla on jo kuusi hammasta ja nyt parin viikon tauon jälkeen hampaita pukkaa taas lisää. Ei varmaan tarvitse sanoakaan, millaisia yöni taas tällä hetkellä ovat… Kaiken hyvän lisäksi ennen muinoin jopa aamupäiväyhteentoista sikeitä vetänyt pikkuherra on nykyään sitä mieltä, että jo seiskalta voi hyvin aloittaa uuden päivän.
M on saanut hampaita lähes päivälleen samaan aikaan kuin minä vauvana, kaikki hampaat vieläpä samassa järjestyksessä, ja vauvakirjastani tulikin jo luntattua, montako legoa on vielä tiedossa ennen yksivuotissynttäreitä. Itselläni oli ollut tuolloin jo 16 hammasta! Joten seuraavien kahden kuukauden aikana tuloillaan vielä 10? Mamma mia… Jos noin käy, niin taitaa blogi hiljentyä :D.

Mites teidän naistenpäivä on sujunut?

 

Comments

 1. 8.3.2015 / 19:45

  Tulppaanit _on_ aina ihania, niissä on niin keäväinen tuntu – ja tädit on mahtavia, hyvä että pojalle löytyy ”varatätejä”. :)

 2. 8.3.2015 / 20:49

  Minun blogissa tulput on edelleen in! Mut jonkunhan täytyy vähän poiketa massasta? xD Melkoinen hampihirmu teidän poju, meillä vasta kuudes hampi pikkuisen pilkistää. Viimiset yöt on ollu kyllä niin levottomia että huh, ihme että tää mamma on tolpillaan. Eilen oli yksi merkkipaalu, neiti otti ensimmäiset askeleet ilman tukea <3

  • 9.3.2015 / 11:27

   Samaa ihmettelen itsekin, että miten mä istun tässä ja kirjoittelen enkä kuorsaa tuolla pojan seurana :D.
   Voi, varmasti ihana näky kun toinen taapertaa :).

 3. Suvi
  9.3.2015 / 13:27

  Moi pitkästä aikaa! Suuret synttäri onnittelut! Siitä tulee varmaan jo kolme vuotta, kun tämä perinne alkoi:)
  Muuten tuli mieleen,että hoidatko vielä lasta täyspäiväisesti kotona vai menitkö jo töihin takasin?

  Aurinkoista kevään jatkoa!
  Suvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.