Opettelua

 

Tänään on tullut tehtyä kaksi pidempään mielen päällä ollutta hankintaa: matkarattaat ja uusi läppäri. Matkarattaiksemme valikoitui Baby Jogger City Mini 3. Monenlaista vaihtoehtoa on kyllä tarjolla ja yllättävän monet ovat melkoisen paljon täryttäviä rimpuloita! Nämä tuntuvat oikein näppäriltä, ketteriltä, mutta silti tosi vakailta. Ja se, miten menevät kasaan – ai ai <3.

Uutta läppäriä pohdin enemmän tammikuisessa Pähkinä (tai omena) purtavaksi -postauksessani. Ostin tässä jo MacBook Pro:n, mutta voitteko kuvitella; se lähti palautukseen! Varmaan ainoana ihmisenä maailmassa olin siihen tyytymätön eikä Retina-näyttö soveltunut omiin käyttötarpeisiini toistaiseksi ollenkaan. Ja lähes 1500 eurolla täytyy olla hankinnasta kyllä niin onnessaan, että aivan hihkuu ja pomppii. En nyt ala sen kummemmin erittelemään, miksi en tuosta mallista tykännyt, mutta rahojen palautumisen jälkeen ostin sitten MacBook Air:n ja se saapuikin tänään. Vaikuttaa kyllä kivemmalta kuin Pro, joten ehkä mä nyt sitten tämän pidän :P. Sattui hyvä tuuri, kun en ehtinyt konetta heti tilaamaan: veljeni vinkkasi Verkkokaupan viime lauantaisesta hyvästä tarjouksesta ja niin sain koneen 150 euroa normihintaa edullisemmin! Aika munkki, sillä Applen koneet harvemmin ovat missään tarjouksessa.

cats

Työhuoneessa on kiva kaaos, mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa! Ostin muuten jokunen viikko sitten pari tuollaista taulua Jyskistä. Kehysten vuoksi ne ostin, maksoivat vain 3-4 euroa/kpl, mutta taidankin toiseen tauluun jättää tuon mukana tulleen tekstin.

Nyt täytyykin sitten päästä jyvälle tuosta minulle uudesta käyttöjärjestelmästä! Että jos täällä tulee hiljaisempaa, niin vietän aikaa uuteen ystävääni perehtyen… Windowsiin tottuneena onkin kyllä jonkin verran opettelemista. Mitään nopeita ja hyödyllisiä vinkkejä tähän? :)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.