Kivoja taulukollaaseja

 

Huomentapäivää lauantaihin! Täällä on käynnissä valmistautuminen 90-vuotisjuhliin; tänään juhlimme mummuni siskoa. Rullat päässä hiusten kuivumista odotellessa ja kahvia siemaillessa ajattelin tulla vinkkaamaan teille eräästä asiasta! Asiasta, josta en itsekään olisi tietoinen ilman blogini sähköpostiin saamaani yhteydenottoa.

7076_2

Päätinkin oitis lähteä blogiyhteistyöhön tämän ruotsalaisen Desenion kanssa. Heidän valikoimistaan löytyy toinen toistakin upeampia postereita, joita näissä lainaamissani kuvissakin vilahtelee. Kuten huomaatte, kuvitusaiheita on laidasta laitaan; moneen eri makuun sekä kotiin sopivia. Myöskin kokovaihtoehtoja on laaja valikoima, jotta kehyksiin saa monia erikokoisia julisteita. Näin kollaasistakin tulee kivan vaihteleva ja eläväinen. Vai mitä sanotte näistä seuraavista:

7568_4

7046_6

7026_2

7402_4

Katselin näistä hieman vinkkejä itsellenikin, sillä hain eilen postista ”tuubin”, joka sisälsi useamman julisteen. Aivan yli-ihania, mattapintaiselle paperille painettuja kaunokaisia! Muutama minun valitsema taulu vilahtelee näissäkin kuvissa, mutta aion ne kyllä vielä erikseenkin teille esitellä. Sitten, kun löydän niille sopivat kehykset (onneksi suurin osa on jo hankittuna!) ja löydän tauluille sopivat paikat kodistamme. Tosin en kyllä taida niitä kaikkia kerralla esille laittaa, niitä kun on yli kymmenen… Mutta onpa mukavaa, kun niitä voi sitten aina vaihdella ja saada sitä kautta pientä muutosta kotiin.

7501_3

Timanttimuoto on jo pidempään ollut pinnalla ja näistä alemmista kolmesta kaksi löytyy nyt meiltäkin:

7416_4

111

Onko Desenio teille entuudestaan tuttu? Ilouutinen meille kaikille! Nimittäin Desenio avaa pian verkkokaupan myös Suomeen. Suomalaiset sivut löytyvät täältä. Kun jätät kyseisille sivuille yhteystietosi (nimen ja sähköpostiosoitteen), osallistut 50 euron lahjakortin arvontaan. Lisäksi saat ensimmäisten joukossa sähköpostiisi tiedon, milloin suomalainen verkkokauppa avataan.

7502_2

111

Löytyikö näistä ehkä jo jokin suosikki?

Aurinkoista lauantaita!

(Kuvat lainattu Desenio.)

 

Comments

 1. Elina
  14.3.2015 / 14:12

  Oikein kivoja! Mukana siis :)

 2. Rouva Yrjänä
  14.3.2015 / 14:14

  Wau! Juuri sitä mitä olen etsinyt jo pitkän aikaa! Printtijulisteita, joista saisi koottua kivoja kollaaseja seinille. Numerot ja hyönteiset miellyttävät omaa silmääni tällä hetkellä eniten. Valitsemiesi julisteiden esittelyä jännityksellä odotellessa.. :)

 3. Papunen
  14.3.2015 / 15:36

  Tämä postaus tuli kyllä kuin tilauksesta! Olen jo jonkin aikaa etsiskellyt mistä saisi juuri tuollaisia postereita mutta hirveän vaikea löytää.. Kiitos hurjasti vinkistä ja jos vielä sattuisi lahjakortin voittamaan niin huippua! Jollei niin tilaan joka tapauksessa kun suomalaiset sivut aukeaa. :)

 4. Mirella
  14.3.2015 / 16:09

  Kiitos vinkistä. =D
  Olihan se pakko tässä ruoanlaiton lomassa käydä katsastamassa Desenion printtivalikoima ;)… oijoi mikä printtitaivas … täytynee käydä tilaamassa muutama kodinkaunistus tässä pikimmiten. Muutamat tyhjät kehykset ovatkin jo jonkin aikaa huutaneet täytettä.
  Aurinkoista viikonloppua,

  // Mirella

  • 15.3.2015 / 12:04

   Ole hyvä! Siellä on kyllä valtavasti valikoimaa ja kiva, kun niin monia eri kokoja saatavilla. Aurinkoa sinnekin! :)

 5. Ellen
  14.3.2015 / 18:57

  Moni on kyllä mieleeni ja kävin jo ruotsinkielisillä sivuilla ihailemassa valikoimaa.Timantit,sulat ja nuo pyöreät pallerot ovat suosikkejani,jonkun niistä taidankin tilata kotimme tyhjille seinille kunhan verkkokauppa aukeaa :)

 6. Äippä
  14.3.2015 / 23:24

  Ovatpa ihania, ihastuin heti Number 5 -tauluun ☺. Tuolta sivuilta löytyikin vaikka kuinka monta ihanuutta. En yhtään ihmettele, jos tilasitkin niitä jo yli kymmenen

  • 15.3.2015 / 12:06

   Juuri siihen tykästyin kuule itsekin, mutta sitä oli saatavilla vain niin isona, että jätin vielä sen hankkimatta. Jos olisi pienempänä saatavilla, ostaisin!

 7. Hanna
  15.3.2015 / 08:58

  Kauniita! Mukana ollaan!

 8. Tansku
  21.3.2015 / 14:22

  Heips, onko joku onnistunut tuolta tilaamaan jo? Mulla ei ainakaan firefox-selaimella toimi tilaus ollenkaan. Yritin jo joskus aiemmin tilata ruotsinkielisiltä sivuilta onnistumatta. Missä mättää?? Nuo on niin ihania, että taas palasin kokeilemaan. :)

  • 24.3.2015 / 22:03

   Yrititkö nyt suomenkielisiltä sivuilta tilata? Onko suomenkielinen kauppa jo avautunut? Jos ongelma jatkuu, ilmoita mulle niin olen sinne yhteyksissä ja selvitetään, mistä johtuu! Laita vaikka sähköpostiosoitteesi niin voivat olla sinuun suoraan yhteyksissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.