Meillä, olohuoneessa

 

Kerrankin, kun koko koti oli jotakuinkin siistinä, täytyi se höydyntää ja antaa kameran laulaa! Joku teistä toivoikin tällaisia kokonaiskuvia kotoamme, joten tässä nyt jonkinmoisia olohuone-ruokailutila -akselilta.

014

015

Muistan miten talomme valmistuttua täällä ei juurikaan takkapuiden lisäksi puunsävyjä näkynyt. Vuosien mittaan puisia ripauksia on kuitenkin pikkuhiljaa hiipinyt kotiimme ja hyvä niin. Välillä tosin tuntuu, että alkaako puuta olla jo liikaakin, mutta tuskin. Tämä on varmaan juuri hyvä määrä, tuovat mukavasti lämpöä vaaleuden keskelle.

018

Kävin viime viikolla pitkästä aikaa SPR-Kirppiksellä. Sieltä taitaa lähes aina tehdä löytöjä! Siellä on mukava käydä, koska tietää, että myynnissä on vain hyväkuntoista tavaraa ja ne on niin siististi esillä, että tuntuu kuin jossain uusien tuotteiden putiikissa asioisi. Viime kerralla tarttui mukaan mm. tuo valkoinen pullo sekä ihana lyhythihainen H&M L.O.G.G.-malliston kauluspaita pojalle. Kiva valkoisen, beigen ja turkoosin yhdistelmä paidassa! Ajattelin, että käy hyvin näin talvisaikaankin, kun laittaa alle pitkähihaisen paidan. Tuolle täysin uudenveroiselle, 1,30 euroa maksaneelle paidalle tuleekin käyttöä jo lauantaina, kun suuntaamme 90-vuotisjuhliin. Tuollaiset vähemmän käytetyt vaatteet eivät kyllä vauvoilla/pienillä lapsilla kulu käytössä yhtään – vielä parinkin käyttäjän jälkeen kuin uusia.

069

Tässä yksi näkymä, josta pidän kovasti kotonamme. Tuo kohta, jossa ruokailutilan katto yhdistyy olohuoneen kattoon, on kotimme korkein kohta. Siinä on aina niin valoisaa ja silmäni lepäävät tuossa valkoisuuden rauhallisuudessa. Valkoinen katto, valkoiset seinät, valkoinen Kartellin FL/Y-kattovalaisin sekä valkoiset aulan lasiliukuovet.

cats

030

cats

023

Kukkakaupasta pitkästi yli kuukausi sitten ostamani kastanja on kukoistuksessaan. Jos niin voi sanoa… Siitä tuli tuollainen kuten kuvan taka-alalla näkyy:

076

074

Seuraavaksi tartun silitysrautaan ja alan silittelemään sekä vauvan juhlapaitaa että huivejani. Mukavaa torstai-iltaa! Eikö olekin muuten ihanaa, että puoli seitsemältä on vielä valoisaa!

 

Comments

 1. 12.3.2015 / 21:00

  Ihania kuvia! Tämä valkoisuus saa minut haaveilemaan, josko maalaisin olohuoneemme tumman seinän vaaleaksi. Valkoinen on ehdottomasti kaunein sisustusväri. Puuiset yksityiskohdat ovat todella ihania ja tekevät valkoisestakin niin lämpimän ja kodikkaan :)

 2. Salla
  12.3.2015 / 21:25

  Kaunis koti sinulla.

 3. Elina
  12.3.2015 / 22:53

  Niin kaunista. Valkoinen lattia kyllä niin raikastaa kokonaisuuden. Itseäni harmittaa että tuli 4 vuotta sitten valittua antiikkitammilankkulaminaatti-sanahirviö eikä valkoista lattiaa.

  P.s. Aion vielä vastata mailiinkin kunhan ehdin paneutua…

  Elina

  • 13.3.2015 / 17:50

   Vaalea lattia kyllä osaltaan vaikuttaa kodin valoisuuteen, se on totta.
   Juu ei kiirettä, vastailet kun ehdit! Nää ajat aina meillä pienten lasten äideillä hieman venyy ;)

 4. 12.3.2015 / 23:32

  Ihanan keväisiä kuvia teiltä! Kiva katsella näitä laajempiakin kuvia. Meillä on tässä väliaikaisessa kodissa tammiparketti, joten puuta riittää, liiaksikin. Tulevaan taloon haluan kyllä taas valkoisen lattian, on se vaan niin raikas. Teillä on minusta puuta juuri sopivast, niin että se tuo lämpöä, mutta ei ole yhtään tunkkaineni. Tuttu lelukori muuten. :) Terkkuja meidän pikkumieheltä teidän pojalle, ja keväisiä päiviä koko perheelle!

  • 13.3.2015 / 17:53

   Voi kiitos, Heidi! Tammiparketti kuulostaa ihanalta, voisin hyvin ottaa sellaisen kotiini. Seuraavaan kotiin tuleekin parketti, olen jo ylipuhunut miehenkin :D.
   Ihana kuulla, että puuta on mielestäsi sopivasti. Kiitos terkuista, terkut teidänkin söpöliinille!

 5. 14.3.2015 / 17:13

  Ihania kuvia, ja tosi kivalta näyttää nuo puiset yksityiskohdat vaaleassa kokonaisuudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.