Köh, köh

 

Ensin viikko sitten sairastui mies ja toissailtana minä – aivan hirveä yskä! Muistuu mieleen muutaman vuoden takainen keuhkokuume, jota edelsi yhtä kova ja kivulias yskiminen (vauvakin tätä pelkää…). Toivotaan, ettei tällä kertaa mene kuitenkaan niin pitkälle! Olettekos te pysyneet terveinä?

IMG_9345

Eilen, kun olin vielä joten kuten voimissani, keräsin vaunulenkillä muutamat pajunkissat kotia piristämään. Pari viikkoa, niin on jo pääsiäinen! Tänä vuonna aiomme sitä jollain tavalla viettääkin, viime pääsiäinen kun vierähti synnärillä käynnistyksessä. Sen pääsiäisen muistaa kyllä aina, niin täynnä jännitystä se oli!

Mutta nyt takaisin sohvalle ja Maajussien esittelyä odottelemaan. Kivaa torstai-iltaa ja pysykäähän terveinä!

 

Comments

 1. Äippä
  19.3.2015 / 20:12

  Moi, koita parantua! Mä olin viime viikon saitsulla ja antibiootilla, kun kolmen viikon jälkeenkään ei meinanu yskä ja nuha helpottua. Rohinaa kuului keuhkoputkesta. Yskä meni heti alemmaksi, eikä jäänyt kurkkuun, niin kuin yleensä tapahtuu. Nyt tämän viikon olen ollut töissä, ja juuri koiralenkillä ajattelin, että ei ole tauti vieläkään kokonaan ohi – huomenna neljä viikkoa… Mukavaa pääsiäisen odotusta, meinaan laittaa narsisseja ulos ruukkuun, ovat niin ihanan keltaisia piristyksiä :)

  • 24.3.2015 / 21:54

   Mulla oli (ja on edelleen jossain määrin) juuri tuollaista yskää! Siitä aiheutui sitten valtava kurkkukipu yms. HUH. Menin heti perjantaina lääkäriin ja sain kuurin, taisi tepsiä.
   Narsissit on kyllä niin ihania!

 2. 19.3.2015 / 21:26

  Höh koittakaahan parantua… Minun kevätflunssani onneksi tuli ja meni jo :) Kohta enää muistanutkaan.

 3. Riitta
  19.3.2015 / 22:10

  Melkeimpä koko talvi on onnistuttu pakoilemaan pöpöjä. Tämä talvi on ensimmäisenä erikoinen siitä, että olemme uskaltaneet ottaa hieman lungimmin infektioriskin välttelyssä. Hienosti mennyt, kunnes sitten juuri ennen lomalle lähtöä ensin poika sairastui (selvisimme onneksi vain yhdellä sairaalakäynnillä) ja sitten minä perään.. loma mennyt täällä Rukalla sen vuoksi vähän rauhallisemmissa merkeissä. Keuhkosairaan lapsen(kin) vuoksi tässä vain odottelee kevättä ja kesää, ettei tarvi jokaisesta yskäisystä olla sydän syrjällään.

 4. 19.3.2015 / 22:43

  Instan puolella sulle kirjoittelinkin siitä hirveen tiukasta yskästä. Toivottavasti tosiaan pääset vähemmällä, sillä keuhkoputket olivat aivan karrella yskimisestä. Hermoihin alkoi jo käydä ja monet yöt olen nukkunut sohvalla, etten herätä kaikkia yläkerran nukkujia…

  Tiedätkö, olen lukenut blogiasi jo vuosia, mutta nyt tuli klikattua itseni myös lukijaksi…laiskuus vaivannut tuossa lukulistan teossa. Mutta onhan se paljon kätevämpää!

  • 24.3.2015 / 22:00

   Kuulostaa kuule ihan mun yskältä! Paitsi etten saanut nukuttua kuin vasta viime yönä kolmen tunnin pätkän: heräilin jatkuvasti keuhkoputken röhinään :/. Ihana kuulla, että olet viihtynyt blogini parissa jo noin pitkään, kiitos siitä!

 5. 20.3.2015 / 00:18

  Oh no, mulla meni Maajussi ihan ohi!
  Mä oon kärsinyt pahoista allergiaoireista monta viikkoa, välillä luullut jopa olevani flunssassa kun kuumekin on noussut, mutta kaipa tää on vain allergiaa ollut kaikki.
  Pikaista paranemista sinne <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.