Blogihiljaisuus jatkuu

 

Lähes viiden vuoden blogitaipaleeni aikana ei ole vielä tullut tällaista tilannetta, että jätän blogin ns. sairauslomalle. Nyt kuitenkin päätin näin. Ja koska teitä uskollisia lukijoita on niin monia, koin reiluksi ilmoittaa tästä teillekin. Päälleni vyörynyt tauti on sen verran raju, että voimat ovat totaalisen vähissä enkä voisi kuvitellakaan sipsuttelevani täällä kamera kourassa. Tällaisissa tilanteissa alkaa asioiden karsiminen ja blogi, kuten mikä tahansa työ, on aina ensimmäisten karsittavien joukossa.

027-860x573

Otan nyt aikaa toipumiseen niin paljon kuin se vaatii; aikaa en osaa ennustaa. Nimittäin tällaista tautia en ole kokenut sitten kymmenen vuoden takaisen pitkittyneen keuhkokuumeen. Muistuu mieleen hetki eiliseltä, kun aamuvarhaisella itkin miehelle, että vaihtaisin nämä kivut sekuntiakaan epäröimättä sektiokipuun… Kunpa vain tuo pieni poikamme välttyisi tältä!

Tämä päivä on kulunut ihan täydellisessä vuodelevossa. Mies vei pojan aamupäivällä vanhemmilleni ja sai sieltä kotiintuomisiksi lämpimän lasagnevuoan <3. Poika saa koko päivän ajan ansaitsemaansa huomiota ja seuraa kahdelta terveeltä ja energiseltä aikuiselta kahden kotona hipsivän, hieman voipuneemman tyypin sijaan… Kuljemme keittiön, sängyn ja sohvan väliä kissat vuorotellen kainalossa lämmittäen. Nuo pikkurontit ottavat todellakin kaiken irti tästä löhöpäivästä! Miettivät varmaan tulleensa kuuroiksi, kun täällä on niin hiljaista – vastaavaa ei olekaan muutamaan kuukauteen koettu :).

Vastailen kommentteihinne ja sähköposteihinne sitten, kun voin paremmin. Kohtaamme taas uusin voimin, siihen saakka lämmittäviä kevätauringon säteitä! 

 

Comments

 1. 21.3.2015 / 16:48

  Voi kurjuus!! Kylläpä teille taudin lykkäs. Pikaista paranemista <3

 2. 21.3.2015 / 16:50

  Voi että, paranemista! <3 Todellakin kannattaa ottaa nyt iisisti, eikä stressata blogista. Terveys on tärkeintä.

 3. Jenna
  21.3.2015 / 17:24

  Voi nyt pikaiset paranemiset sinne! <3

 4. taikku
  21.3.2015 / 17:28

  voimia sinne kotipuoleen me jaksetaan odottaan kun olette kunnossa ja blogi on ja pysyy.lämpimiä haluksia ja tavataan siten taas tv mummo

 5. Marika
  21.3.2015 / 18:26

  Pikaista paranemista! Viisas päätös, terveys on kuitenkin se tärkein asia.

 6. Äippä
  21.3.2015 / 19:31

  Hyvä relata kaikesta ylimääräisestä ja hoitaa itsensä kuntoon – laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Koittakaa jaksaa taudin kanssa ja pikaista paranemista :)

 7. Heidi
  21.3.2015 / 21:50

  Paranemisia ja jaksamista!

  PS. ”…enkä voisi kuvitellakaan sipsuttelevani täällä kamera kourassa. …”
  Ei aina postauksessa tarvitse olla kuvia. Ja me olemme tosi armeliaita me lukijat. Ei se sisältökään aina tarvitse olla niin huippua. Sellaiset fiilistelypostaukset, tunnelmakuvat, vaikka sitten väsymyksenpurskahduksetkin tai ärripurritkin ovat elämää.

  • Heidi
   22.3.2015 / 11:35

   Piti vielä lisätä, että, ole hyvä, tottakai me myönnämme sinulle sairasloman:)

  • 25.3.2015 / 21:10

   Kiitos!
   Niin, tosi mielenkiintoisia asioita kirjoitit. Tiedän, että on kuitenkin myös sellaisia lukijoita, jotka katselevat blogistani ainoastaan kuvat. Makuja kun on niin monia :). Itsekin mieluiten luen blogeja, joissa on tekstin lisäksi kuviakin; sen vuoksi haluan tuottaa sellaista sisältöä myös itse. Nyt olin kyllä niin puhki, että minkäänmoisia postauksia ei käynyt edes mielessä alkaa väsäämään :D.

 8. 21.3.2015 / 22:16

  Voi ei, voimia ja pikaista paranemista! <3 Kyllä me lukijat ymmärrämme pienen hiljaisuuden. Palailet sitten taas blogin pariin, kun voimat ovat palautuneet <3.

 9. 21.3.2015 / 22:30

  Oikein pikaista paranemista!

 10. Reetta
  21.3.2015 / 22:42

  Paljon voimia ja pikaista paranemista! Hienoa, että poika pääsee purkamaan energiaansa ja saa olla huomion keskipisteenä. Ja te saatte levätä!

 11. 22.3.2015 / 11:06

  Haleja ♥
  Perhe ja oma vointi on tärkeintä maailmassa ♡

 12. 22.3.2015 / 11:47

  Toivottavasti vointi paranee pian! Nyt vain lepoa ja aikaa toipumiselle! ♥ Haleja ♥

 13. Voi harmi, että on noin ikävä tauti iskenyt! Lepäile ja parantelee itseäsi rauhassa, oma terveys ja hyvinvointi on tietenkin etusijalla. Me jaksetaan kyllä odotella, ei täältä minnekään kadota :)

 14. Kirppu
  22.3.2015 / 20:55

  Voimia ja pikaisia paranemisia!!

 15. Elina
  22.3.2015 / 22:52

  Pikaista paranemista teidän perheeseen! Oottepa kamalan taudin saaneet :(

  Saat lukea tämän vastaukseni edelliseen kommenttiisi sitten kun jaksat, kirjoitan sen nyt kuitenkin tähän:

  Siitä rintamaidon kiinnostavuudesta, että meillähän oli lakkoilua aikasemmin säännöllisin väliajoin, A ei ole oikein koskaan ollut mikään varsinainen ”tissimies”. Totaalilakkoa ei ole kuitenkaan ollut enää kuukausiin ja tissi maistui pitkään liiankin hyvin. 10kk neuvolan jälkeen viikko sitten vähensin imetystä ja kiinteät alkoikin maistua paremmin, mutta tissi on nyt sitten yhtäkkiä tosi nounou. Ja taas pohdin oliko se nyt tässä :/ Aika näyttää, onneksi noilla miehillä on aivan pian jo se vuosi mittarissa, taitaa olla luonnonlaki ettei tissi kiinnosta entiseen malliin ;) Kerrohan mitä kävi imetykselle kun M vietti päivän isovanhempien hoidossa? Asian vierestä, ihailtavan avuliaita isovanhempia teillä!

  Matkat Tampereelle ja takaisin sujuivat hyvin. Meillä oli vain A mukana. Menomatkalla nukkui tunnin ja paluumatkalla kaksi. Muu aika matkasta naposteltiin maissareita ja leikittiin ja hassuteltiin. Olipa kiva irtiotto. Ens kerralla hotelliin yöksi ;)

  • 25.3.2015 / 21:23

   Kiitos Elina!
   Kiva että vastailit vielä :). Heh, täällä on kyllä tissimies henkeen ja vereen! Ja selvisi sekin, miksi rintaa 2-3 päivää hieman hylki; ongelma jo takanapäin! Imetykselle ei käynyt noista hoitopäivistä huolimatta kuinkaan. Imetin aina ennen kuin mies vei pojan vanhemmilleni ja myös heti, kun poika palasi kotiin. Kerran sai päivän aikana korviketta nokkamukista. Hyvin sujui! Ja totta, isovanhemmat ovat kyllä aina valmiita auttamaan <3.
   Mukava kuulla, että Tampereen reissu sujui noin hienosti!

 16. 23.3.2015 / 13:22

  Hui! Kuulostaa inhottavalta taudilta ja muistui mieleeni oma tauti parin vuoden takaa, kun yskin niin paljon että kylkiluu murtui.. Kyllä oltiin kipeänä. Nyt joudunkin syömään aina kortisonikuurin kun tulee yskä ja henki menee ahtaalle. Paljon lepoa ja pikaista paranemista sinne teille <3

  • 25.3.2015 / 21:15

   Voi jestas mikä tauti sullakin ollut! Mutta en ihmettele, että jopa luita murtuu yskän voimasta; on ollut tämäkin sellaista köhimistä että oksat pois!
   Kiitos J <3.

 17. Nuunu
  23.3.2015 / 19:38

  Kuulostaa ihan meidän viime talviselta influenssalta, aivan kamala tauti! Ei siinä kunnossa olisi pystynyt ketään hoitamaan, hädin tuskin pysyi itse (ja kissat) jotenkin ruuissa. Pikaista paranemista!

 18. 23.3.2015 / 21:35

  Pikaista paranemista ja terveyshän on tärkeintä. Ei me täältä kadota :) Meille kans iski tänään oksennustauti ja kuume neidille. Ite otin just 10 valkopippuria nassuun, jos tehoais.

 19. Jonna
  24.3.2015 / 09:43

  Pikaista paranemista teille sinne! Toivotaan että pikkumies säästyy taudilta. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.