Vitosen keittiömuutos

 

Huomaatteko mitään muutosta keittiössämme?

074

Jotain pientä lähestyvästä pääsiäisestä kertovaa on ilmestynyt pöydän päähän, mutta en tarkoita sitä. Nyt puhutaan keittiön välitilasta! Tuo syntyi eilen ihan hetken mielijohteesta eikä ole vielä kiinni mitenkään muuten kuin maalarinteipillä. Katselemme sitä noin nyt tämän päivän ja mutustelemme asiaa. Melkoisen näkyvä muutos kuitenkin noinkin pienellä asialla! Kyseessä on siis marmorikuvioinen D-C-Fix, jonka ajattelin asentaa välitilalasin päälle. Olen täällä jo ties kuinka kauan sitten ensimmäisen kerran maininnut, että tuon kyseisen lasin aavistuksen vihertävä sävy on alkanut häiritä, joten tällä saisin sen piiloon ainakin siihen saakka, kunnes päätämme välitilan pysyvämmästä muutoksesta. Lasi siihen todennäköisesti kuitenkin tulee, mutta sävyä emme ole vielä päättäneet.

Tämä tuskin olisi mikään kovin pitkäaikainen ratkaisu; riippuen oikeastaan siitä, miten kontaktimuovi tuossa pysyy. Tosin alle kympin panostuksella kestää sen mitä kestää. Voihan se kestää hyvinkin, muovia kun on. Pyyhittävyys tuntui ainakin olevan ihan hyvä, koska pinta on niin liukas. Eikä välitilaan nyt niin hirmuisesti roiskeita ole tähänkään mennessä eksynyt.

081

Mitäs sanoo raati: hitti vai huti?

 

Comments

 1. 29.3.2015 / 16:38

  Hitti! Itse käytin vasta samaista keinoa vuokra-asunnon välitilan freesaamisen ja ainakin meillä on toistaiseksi pysynyt tosi hyvin kaakeleissa kiinni :)

  • 29.3.2015 / 16:51

   Tulipa kiva muutos teillekin! Noilla on tosi kätevä tuunailla juurikin vuokra-asuntojen yksityiskohtia (tasoa, välitilaa, listoja, kaapinovia…), kun muutos ei ole pysyvä :).

 2. Anitta
  29.3.2015 / 16:50

  Meille on tulossa keittiön välitilaan lasi, jonka alle tapetti, joka jatkuu kaapiston yläpuolellakin. Meille ehdotettiin timanttilasia, jotta tapetti pysyy samanvärisenä kaappien ala- ja yläpuolella,kun siinä ei pitäisi olla tuota vihretävyyttä. Eli siinä yksi vaihtoehto. Toki tuo marmorikuviontikin on kiva :) Odottelen parhaillaan näytettä tuosta D-C Fixistä.

  • 29.3.2015 / 16:53

   Juu, meille on vaihtoehtoina joko kirkas tai sitten valkoiseksi maalattu lasi. Nämä lasit tilasin silloin vuosia sittenkin kirkkaina, mutta tällaiset aavistuksen vihertävät saimme :D.

 3. 29.3.2015 / 17:22

  Ehdottomasti hitti! :) Harmi kun meidän välitilan laatta on niin röpelöistä ettei siihen oikein voi d-c-fixiä laittaa…

 4. Jonna
  29.3.2015 / 17:48

  Hyvältä näyttää! Ja jos tykästyt niin pidät niin kauan kun pysyy hyvänä tai kyllästyt! :)

 5. 29.3.2015 / 19:33

  Kivalta näyttää! Osaatko heittää arviota voisikohan tuo kestää kylppärin sileäpintaisessa seinälaatassa, joita meillä on muutamia vihreän värisenä? Ei todellakaan mikään lemppari tuo vihreä ja olisi kiva saada piiloon :D

  • 30.3.2015 / 11:44

   Onko ne ihan suihkun vieressä, että kastuvatko päivittäin? Toisaalta, et montaa euroa menetä vaikka kokeilet :).

 6. Kaisa
  29.3.2015 / 20:19

  Kyllä tää hitti on mun mielestä. Ihana muutos halvalla :)

 7. 29.3.2015 / 20:26

  Hei ihan mahtava muutos! Mitä tuota enää miettimään, se on helppo vetäistä pois jos alkaakin tympimään :) Mukavaa alkavaa viikkoa ja toivottavasti siellä on jo koko perhe paremmissa voinneissa ♥ p.s. blogini osoite vaihtuu :)

  • 30.3.2015 / 11:46

   Miettimistä ihan sen vuoksi, että tuon rullan leveys on 45 cm ja välitilan kolmisen senttiä enemmän… Eli jos tuota laitetaan, joudun hankkimaan Bauhausista sen leveämmän rullan ja lähin myymälä on Oulussa :P.
   Kiitos Jaana! Mulla ja poitsulla vielä yskää ja nuhaa, mutta parempaan suuntaan koko ajan.

 8. 29.3.2015 / 20:45

  Vau, pieni, mutta merkittävä muutos! Nuo muovit on kyllä käteviä. Meillä on tarkoitus myös uudistaa vuokra-asuntomme keittiötä jossain vaiheessa D-C-fixillä. Tasojen päällystämistä puntaroin vielä tuon marmorikuvioisen ja jonkin tummemman sävyn välillä.

  • 30.3.2015 / 11:47

   Voi kuule tuo tasojen päällystäminen kävi mielessä täälläkin :D. Joskus tympii nuo mustat tasot, etenkin näin kevään ja pölyn aikaan…

 9. Saparo
  29.3.2015 / 21:17

  Hyvältä näyttää, laittakaa ihmeessä!! :) saahan sen sitten pois jos alkaa kyllästyttää tms.

 10. 29.3.2015 / 22:48

  Mulle iski viime kesän remontin ja huonekalu-uusinnan yhteydessä loppumetrien piheys-kohtaus ja uuden wc:n tason ostamisen sijaan päällystin vanhan juurikin tuolla samaisella marmorikuvioidulla D-C Fixillä ja pysynyt on samanlaisena 8 kk. Kaikki luulleet aidoksi! Törkeän hyvää matskua! Tuolla voi helposti ja halvalla uusia vaikka mitä! I say go for it! :)

 11. 30.3.2015 / 08:55

  Tuohan näyttää tosi hyvältä! Hitti siis :) Me ei olla saatu päätetty välitilan materiaalia keittiöremontin jälkeen. Nyt pesualtaan takana on itseasiassa 2 marmorilaattaa suojaamassa seinää. Se on kuitenkin meidän pieneen keittiöön liian ”näkyvä”, mutta teille sopii tosi hyvin.

 12. Pirjo
  30.3.2015 / 13:55

  Hei,rehellinen mielipiteeni on, että tila tuntuu levottomammalta. Jos muutosta kuitenkin kaipaat, niin ehkäpä se tuo vipinäntuntua keittiöösi.

  • 31.3.2015 / 11:31

   Tuo voi olla kyllä ihan totta! Kuvio tekee sen, mutta sävyt on kuitenkin hillityt.
   Kiva että jätit viestiä pitkästä aikaa :).

 13. niina
  30.3.2015 / 18:55

  Hyvältä näyttää!

 14. Kati
  22.12.2015 / 14:07

  Moi! Suunnittelen juuri omaa keittiöremonttia ja pähkäilen keittiöntason valinnassa :) Toi teidän tasosi näyttää aika hyvältä! Onko se laminaattitaso vai mikä, muistatko? Ja onko helppo pitää puhtaana?

  Ihanaa joulunaikaa! Sun blogi vaikuttaa aivan ihanalta :)

  /Kati

  • 22.12.2015 / 14:15

   Moi Kati! Taso on tosiaan laminaattia, 20-millistä. Kyllähän mustasta pölyt hyvin erottuu… Eli jonkin verran haastava kyllä on!
   Kiitos blogipalautteestasi ja hyvää joulua sinullekin! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.