Lisäistumatilaa olohuoneeseen

 

Olohuoneessamme on ollut jo jonkin aikaa tarvetta lisäistumapaikoille ja niitä saimme nyt kätevästi näillä ihanilla Toy-tuoleilla. Tuolit on tosi tukevat ja hyvät istua. No ehkä hieman kovat nojailla, mutta tyynyt pehmentävät asentoa mukavasti!

066

Vepsäläinen on lopettamassa näiden tuolien jälleenmyymisen ja voi mikä munkki mulla kävikään! Nimittäin viime perjantaina pyörähdimme Oulun Vepsäläisellä tarkoituksenamme käydä koeistumassa näitä tuoleja. Näitä ei kuitenkaan myymälässä enää esillä ollut, mutta keskusvarastolla sattui olemaan jäljellä juurikin neljä tuolia vieläpä valkoisina ja melkoisen muikeaan hintaan. Pariksi minuutiksi mietintämyssy päähän ja niin tuolit päätyivät ostoskoriin. Saapuivat eilen ja olen niitä tämän tästä ihastellut.

048

Ajattelin koota ne kivasti sohvapöydän ympärille. Aloin näiden myötä miettimään, että mihin tuota sohvaa oikeastaan enää tarvitaan? Siinä vain nukahtaa turhan aikaisin joka ilta! Paljon mieluummin erilaisia tuoli-ihanuuksia olohuone täyteen vai mitä!

053

Nyt juon cappuccinoni ja sen jälkeen taitaa poikakin heräillä. Lounaan jälkeen suunnistamme kaupungille.

Hyvää aprillipäivää! ;)

 

Comments

 1. elli
  1.4.2015 / 12:49

  Onko nää tuolit muovia? On siis tarkoitettu sisäkäyttöön?

 2. Tiina Mäki
  1.4.2015 / 14:54

  Onko tämä aprillipila?
  Tuolit on tosi hiostavat istua ja kovat, tietenkään, jos ei halua istuskella, vaan pysyä liikkeellä…

 3. Maija
  1.4.2015 / 16:55

  Heiii, mistä on tuo ihana tyyny? :)

 4. Minna
  1.4.2015 / 21:26

  Ihana tuo Missonin tyyny! Mistä näitä voi tilata? :)

  • 1.4.2015 / 22:11

   Eikö olekin! Mulla on kaksi tuollaista samanlaista, vielä tekisi mieli jotain räväkämpää sävyä… Stockmann ainakin myy Missonin tyynyjä, samoin Sisustuksen Koodi Turussa. Niin ja Finnish Design Shop!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.