Pojan palleroille

Sain Instagramissa pojan kuvaan kysymyksen hänen pipostaan. Tuo kyseinen mustavalkoinen pipo on löytynyt Ellokselta useampi kuukausi sitten, mutta tuon kysymyksen johdosta eksyin pitkästä aikaa Elloksen lastenvaatepuolelle. Sieltä tekee nimittäin usein löytöjä ja viime kesänäkin tilasin sieltä ahkerasti pojalle syysvaatteita. Taidanpas tässä pikapuoliin laittaa uutta tilausta sisään, niin monia ihastuneita huokauksia valikoiman äärellä pääsi! Tykkään erityisesti valikoiman monipuolisuudesta: vaikka mitä merkkiä saatavilla. Iso plussa myöskin siitä, että saatavilla on paljon ekologisesta puuvillasta valmistettuja vaatteita! Keräsin tähän kollaasiin muutaman suosikkini. Monet vaatteet olivat muuten kivan sukupuolineutraaleja!

Name it Emline-body* kauniissa beigemeleeratun sävyssä menee sekä tytölle että pojalle; näin pienellä tuollainen sudenkorentokuvio ei mielestäni ole mitenkään tyttömäinen. Meillä on soittorasia näinä päivinä ahkerassa käytössä, pojan mielestä sieltä kajahtaa ilmoille niin mukava unimusiikki. Teddykompanietin Mange-soittorasia* olisi varmasti myös mieluisa sekä kaunis katsella! Vertbaudetin 3 bodyn pakkaus* tulisi taatusti tarpeen kesällä; lyhythihaisia voisi kohtapuoliin alkaa hankkimaan. Tosin ei välttämättä enää tuollaista kietaisumallia tässä iässä…

Ellos Kids -pakkaus* mustavalkoisena miellyttää silmää ihan hirmuisesti – voiko olla suloisempaa kuin tuollainen elefanttikuvio! Pakko saada joku vaatekappale tuolla kuosilla; pojalle nyt ensisijaisesti, itse pärjään ehkä ilmankin. Ellos Kidsin pitkähihainen body* on puolestaan rannikkokaupunkiin nappivalinta; kaikki merihenkiset uppoavat! Mustavalkoinen R Baby -pusero* ihastutti tähtikuviollaan. Raidan lisäksi seuraavaksi eniten suosimani kuvio taitaakin olla tähti! Löytyy monenlaista tähtibodya ja jopa lakanoita samaisella kuviolla on tullut teetettyä.

pojalle

Sitten asusteita! Reiman Naurava-pipo* ihanassa vaaleansinisen sävyssä hyppää ostoskoriin ihan saletisti. Puhumattakaan Ellos Kidsin harmaavalkoisista pipoista* kauniilla raita- ja tähtikuviolla (huomaa taas nuo samat kuviot…). Ellos Kids -pipo* mustavalkoisilla raidoilla ei kalpene näiden rinnalla juurikaan. Koska pojille on sen verran vähemmän vaatevalikoimaa mekkojen, hameiden, tunikoiden ja legginssien puuttuessa, olen ajatellut, että pipoihin ja huiveihin voin ainakin panostaa! Kengissä ihastusta herättivät nahkaiset Kavat Fiskeby-kengät* sekä supersuloiset Niken Pico 4 -tennarit*.

Seuraavan kollaasin Name it Gunnar-body* on sävyiltään täydellinen kesään. Ellos Kidsin raidallinen body* mustan ja valkoisen sävyissä toimii aina, vuodenajasta toiseen. Sen ja R Baby -farkkushortsien* kaveriksi sopivat Converset herkullisessa mintunvihreän* sävyssä – täydellinen pienen kesämiehen asu! Tuulisella säällä päätä lämmittää Lundmyrin Älskling-pipo* ja muuta kroppaa Lundmyrin kätevä haalari*. Kesäviikonlopun asuksi sopii paremmin kuin hyvin Vertbaudetin 3-osainen setti*. Ja lisää tähtiä: Name it Eddy-body* sopii sekä pojalle että tytölle. Conversen mariininsävyiset vauvantossut* löytyvät myöskin M:n vaatekaapista ja olivat osana asua mm. viime venetsialaisena.

Pictures

Viime viikonloppuna jäi vain aikomukseksi, mutta nyt tartun tuumasta toimeen: täytyy käydä pojan vaatevarasto läpi ja siirtää (taas!) kaikki pieniksi jääneet vaatekappaleet varastoon. Olemme nyt siirtyneet 80-senttisiin vaatteisiin, tosin joistain reiluista yksilöistä on vielä 74-senttiset käytössä. Tänään meillä myöskin saunotaan ja kylvetään! Mukavaa iltaa!

*Sisältää mainoslinkin.

(Tuotekuvat lainattu Ellos.)

 

Comments

  1. Äippä
    23.4.2015 / 10:52

    Aivan ihanat nuo molemmat turkoosit tennarit – oikein karkkeja :) niin ja nuo farkkushortsitkin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.