Tytön tylleröille

Eihän nyt tyttöjä saa unohtaa ja enhän mä edes voinut näitä vaatteita vastustaa! Pakko se oli tehdä sukellus myöskin pienten tyttöjen maailmaan. Aivan ihania sävyjä vai mitä sanotte!

Nahkaiset Kavat Fiskeby-kengät* pirteässä keltaisen sävyssä sopivat ihanasti valkoisesta ja korallinpunaisesta koostuvaan asuun; näitä sävyjä löytyy kivasti mm. Ellos Kids -bodysta* sekä kolmesta* Vertbaudet-merkin bodysta. Alaosaksi valkoiset ja pehmoiset Ellos Kids -housut* ja päähän jompikumpi hurmaavista Ellos Kids -pipoista*.

Pienen tytön kietoisin ilomielin R Babyn takkiin*, jonka viimeistelee selkämyksen todella ihastuttava rusetti! Lundmyr-sukkahousut* on olleet pojallamme käytössä erittäin ahkerasti, juuri siirsin ne varastoon. Tosin ovat sen verran kuluneet, että on vähän siinä ja siinä, saavatko edes seuraavaa käyttäjää… Mustavalkoisena sopivat sekä pojalle että tytölle. Ellos Kids -pakkaus* sävyssä valkoinen-koralli on ankkurikuvioineen kivan merihenkinen, tätä saa myös sinivalkoisena. Kuten pojalle, myös tytölle käyvät mustavalkoiset vaatteet Ellos Kids -collegehousujen* tapaan. Yläosan piristeeksi vaikka R Babyn korallinsävyinen collegepusero*. Ellos Kids -merkin tähtikuvioisella bodylla* saa asuun kuin asuun hempeää tyttömäisyyttä eikä sitä puutu vaaleanpunavalkoisesta R Babyn setistäkään*.

tytölle

Ellos Kidsin raidallinen body* ja pirteän pinkki pipo* samalta merkiltä ovat kivan raikkaita. Mustavalkoisen ystäville Ellos Kidsiltä löytyy kaunis yhdistelmä tunikasta & legginseistä*. Näiden kohdalla aivan harmitti, ettei ole ketään, kenelle tämän asun pukisin! Samaa sävymaailmaa jatkaa Lundmyr-body Älskling-tekstillä. Kesän lähestyessä tarvitaan kevyempiä vaatteita ja suloisia vaihtoehtoja löytyy niin R Babyn kesäbodeista kuin Vertbaudet-merkin kolmen bodyn pakkauksestakin.

Aprikoosin värinen Name it Emline-body herkällä sudenkorentokuviolla ihastuttaa kovasti, mutta vielä enemmän ihastusta herättävät R Babyn roosansävyiset housut! Rusetti on kuin piste iin päälle eikä kauniiden housujen käyttömukavuudestakaan tarvitse tinkiä. Yläkollaasissa nähtiin tämä setti vaaleanpunaisena, mutta itseäni taitaa miellyttää vielä enemmän tämä siniharmaa versio. Kyseessä on siis R Babyn setti, johon kuuluvat olkainmekko ja shortsit. Kesäiltana jalkaan voi vetäistä tähtikuvioiset R Baby -farkut ja tepastella nurmikolla Conversen First Star Crib -tossuilla. Viileämpiä päiviä varten Reiman Naurava-piposta löytyy myös kauniin vaaleanpunainen versio.

tytölle1

Meidän aamupäivä (ja puolet päivästäkin) kului kuin siivillä toisen äidin ja hänen pienen tyttärensä seurassa, olipas mukavaa! Pari viikkoa sitten treffasimme heitä myös ja silloin kävi sama juttu: poitsu nukahti kahdessa minuutissa, kun laskin hänet sängylle :D. Toivon oikein pitkiä ja makoisia päiväunia! ♥

*Sisältää mainoslinkin.

(Tuotekuvat lainattu Ellos.)

 

Comments

  1. 23.4.2015 / 15:31

    Oi nuo keltaiset Kavatit!! I-h-a-n-a-t!!! Tähtipipo, kissagollege, tähtifarkut, mustavalkoinen sydänasu ja sudenkorentobody vois myös muuttaa meidän neidin vaatekaappiin =) Mä tilaan pääasiassa hooämmältä tai käyn Lindexin liikkeestä ostamassa vaatteet jos ei kirppikseltä löydy (viimeaikoina tosi huonosi löytynyt, enkä kyllä ole päässytkään kirpparoimaan samalla tavalla kuin ennen)

    • 24.4.2015 / 15:16

      Ne on kyllä tosi pirtsakat, sopis pojallekin ihanasti! H&M ja KappAhl kuuluvat mun suosikkeihin. Niiden luomupuuvillaiset vaatteet on niin ihanan pehmoisia ja laadukkaita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.