Uimaripoika

Tällä viikolla ei vapun vuoksi ole vauvauintia, mutta vielä olisi pari kertaa jäljellä tätä ”lukuvuotta”. Niistäkin toinen jää väliin, sillä samalle päivälle osuu pojan syntymäpäiväjuhlat. Lisäksi aion sinä aamupäivänä osallistua kivaan äitienpäiväjuhlaan, johon minä ja poika saimme kutsun. Uimaharrastusta aiomme kyllä jatkaa omin päin uimassa käyden ja sukellustaitoahan voi kotonakin ylläpitää suihkun ja kannutusten avulla.

DCIM100GOPRO

Mietimme, jatkammeko syksyllä perheuimareiden puolella. Uintikertoja olisi tuolloin joka toinen viikonloppu, ei joka viikonloppu kuten vauvauintikertoja. Ohjaajan kanssa oli vain puhetta, että onkohan perheuintialtaan vesi pojalle liian kylmää – hän on tuolloin syksyllä 1v4kk. Ohjaaja oli kuitenkin sitä mieltä, että vauvauinnissa saattaa kohdallamme loppua haasteet. Jäin itsekseni pohtimaan tuota… Voihan asia toki olla niinkin, mutta haittaako se, jos vauvalla ei ole kovin haasteellista? Eikö pääasia ole kuitenkin se, että poika on oppinut uusia taitoja, hän nauttii uimisesta ja hänellä on kivaa, vaikka ei joka kerta uusia temppuja ohjelmaan otettaisikaan? Miten musta tuntuu, että nykypäivänä kaiken kanssa on niin kiire… Käydäänkö teillä perheuinnissa ja missä iässä aloititte kylmemmän altaan uinnit?

DCIM100GOPRO

Hauskasti muuten punertavat M:n hiukset veden alla! Näitä kuvia otimme parin viikon takaisella uimareissulla veljeni kameralla. Niin hauskoja! Kuvassa meneillään tuolilta sukellus. Sukelluskertoja saa olla aina ikäkuukausien mukaisesti eli saisimme sukeltaa jo 11 kertaa/uintikerta. Yhdeksän sukellusta on ollut nyt aika vakio viime viikkoina, meinaa tuonkin määrän kanssa tulla kiire 25 minuutin aikana :D. Mahtavia videopätkiä saimme muistoksi myös, mutta ne jääköön ihan kotialbumin täytteeksi :).

 

Comments

 1. Mg
  30.4.2015 / 15:02

  Näyttääpä poju jo isolta ja näyttää niin viihtyvän vedessä! Meille ei varmaan vauvauinti taitaisi ees sopia. Jo ammekylvyssä hän haukkoo henkeään eikä tunnu nauttivan juurikaan.

  • 30.4.2015 / 20:50

   Hän on kyllä aina viihtynyt vedessä ja joka uintikerran alussa hihkuu ihan innoissaan ja polskii menemään, kun on päässyt altaaseen :D. Yhtenäkään kertana ei ole vauvauinnissa itkenyt.
   Ei sitä tiedä, vaikka teilläkin tykkäisi! Jos yhtään siltä tuntuu ja haluatte, niin voihan vauvauintia kokeilla ja lopettaa sitten, jos vauva ei tunnu viihtyvän :).

   • Mg
    1.5.2015 / 10:14

    Höh, tuon viestin loppuun toivotin vielä ihanaiset vaput, mut se osa hävisi jonnekin. No, kerkeäähän sitä tänäänkin. Siispä hyvää vappua! ☺

 2. Pia
  30.4.2015 / 19:17

  Heippa.Suloisia kuvia pojasta:)
  Kysyisin Satu sinulta että tietäisitkö mistä voisi tilata yläkerranpostaisiin sellaiset pienet led porrasvalot, mitkä eivät olisi siniset eli kelvininmäärän täytyisi olla se 3000K.
  Oletko nähnyt livenä kellään sellaisia?Olen yrittänyt katsoa netistä mutta en ole oikein löytänyt mieluisia.Kiitos jos ehdit vastata:)

  • 30.4.2015 / 20:52

   Moi Pia! Voi niin mielelläni auttaisin, mutta nyt olen ihan tietämätön. En ole edes varma tiedänkö, millaisia valoja tarkoitat… Tuleeko ne siis porrasaskelmiin vai mihin?
   Jos kysyisit teidän kaupungin sähköliikkeestä tai rautakaupasta, varmasti osaisivat siellä neuvoa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.