Toukokuun alku

Hauskaa Vappupäivää! Toukokuu on mulle ensimmäinen kesäkuukausi, olen sanonut tämän aiemminkin. Tästä päivästä alkaa siis mun kesä, jei! Keleistä viis, mutta on täällä aika lämmin ollut tänään: reilusti yli kymmenen astetta. Aurinkokin paisteli iltapäivään saakka. Vietimme aamupäivän torilla, poika sai ensimmäisen vappupallonsa; Nalle Puh -pallon. Me aikuiset herkuttelimme perinteisesti ensimmäiset jätskitötteröt. Viime vappuna nautittiin jätskit autossa, niin kylmä oli! Tai ei mulla, mullahan oli se sisäinen vappupallo, se oli kuulkaas lämmin! Siitä menikin tasan viikko, niin saimme tuon aarteemme syliimme ♥. Jotenkin liikuttaa ajatella, että yksivuotissyntymäpäivä on enää viikon päässä.

Toukokuussa on tiedossa ihan huikeita juttuja! En ihan heti muista tällaista kuukautta, joka olisi näin täyteen buukattu kaikkia mukavia menoja ja tapahtumia. Tämä vappupäivä aloittaa kuukauden juhlat. Sitten on meidän ihanan pojan palleron juhlat, joiden jälkeen heti äitienpäivä. Jännittävää muuten, tämä tulee olemaan ensimmäinen äitienpäiväni kotioloissa! Näiden kahden juhlan lisäksi tiedossa on ystäväporukan juhlat täällä meillä. Jääkiekon MM-kisoja ei myöskään sovi unohtaa (startti tänään!) ja kirsikkana kakun päällä blogikin tuo mukanaan mahtavia asioita, joista olen niin innoissani että! Aivan meinaa pää mennä pyörälle, niin paljon on mukavia odotettavia asioita edessäpäin!

061

Nyt kun tuo sinisilmäni on päiväunilla, aion itsekin hieman lepäillä. Aika rikkonainen yö takana… Mites teidän vapunviettonne sujuu? Mukavaa vappua ja alkavaa viikonloppua!

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.