Ikikimppu

Hyvää Äitienpäivää! Täällä alkoi päivä oikein mukavasti: sain nukkua aivan valtavan levottoman yön jälkeen (poika taisi nähdä koko yön unia synttärijuhlistaan…) aamulla hieman pidempään miehen noustua pojan kanssa. Kun yhdeksältä nousin, käskettiin takaisin makoilemaan ja aamiaista odottelemaan. Tarjottimen antimia herkutellessa sain katsoa vielä yhden jakson Emmerdaleakin ihan rauhassa. Niin luksusta! Tässä on taas pitkäksi aikaa muisteltavaa! Mietinkin, että tuohan on ihan helposti järjestettävissä viikonloppuaamuina (esim. jonain lauantaina minä ja jonain sunnuntaina mies) milloin vain.

173

Sain ison, kauniin äitienpäiväruukkuruusun; varsinainen lahja on tulossa myöhemmin. Mies sanoi eilen, että hän osti myös yhden ikikimpun ja mietin itsekseni muovikukkien ei niin suurena ystävänä, että voi ei, millainenkohan se on… No mutta sehän oli oikein kätevä tuollaisen yksveen käteen äitille annettavaksi: vaahtokarkkikimppu!

179

Tänään on vierailtu onnittelemassa sekä mummua että fammua, nyt rauhoitutaan kotiin ja toivotaan hartaasti levollista yötä!

 

Comments

 1. 10.5.2015 / 21:56

  Meillä poika aikanaan otti ja oksensi koko yks vee synttäreidensä jälkeisen yön. Herkuista ei johtunut, kun ei siinä iässä niitä vielä syönyt, mutta liekö kävi vieraspaljous ja kaikki hässäkkä niin jännäksi… Olihan mahtava maata yö kylppärin lattialla ja nostaa unissaan oksentavaa pikkumiestä kerta toisensa jälkeen vadille. Sen jälkeen on mennyt parit synttärit jännätessä, että mitkä on seuraukset, mutta ilmeisesti 2 ja 3 vuotiaana osaa jo juhlia niin ettei mene yö kukkuessa. :D

  • 11.5.2015 / 14:05

   Voi pientä :D ♥. Tuollaiset juhlat on pienille niin mukavia, mutta näköjään myös rankkoja. Meillä poitsu maistoi kakkua ihan muutaman pikkulusikallisen tai oikeastaan murusen eli ei siitä johtunut. Kakkuun olin muutenkin valinnut hänelle tuttuja juttuja kuten mansikkaa ja banaania. Taisi se vieraspaljous ja hässäkkä kuitenkin jatkua vielä yölläkin. Tänään onkin ihan rauhallinen kotipäivä… Viime yö meni onneksi oikein hyvin.
   2-vuotiskemuja jännityksellä odottaessa… :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.