Kesäolohuoneen lukunurkkaus

Jos eilinen alkoi sään päivittelyllä, niin tänään ylistetään säätä. Ihana aurinko! <3

Haimme pojan mummolasta kotiin puoliltapäivin; emme malttaneet odottaa pidempään, niin kova ikävä oli. Nyt hän nukkuu päiväunia omassa sängyssään ja me miehen ja kissojen kanssa laiskottelemme. Tein itselleni ihanan lekottelunurkkauksen terassille. Voi pojat, kyllä kelpaa!

176

Huomenna starttaava viikko tulee olemaan itselleni melkoisen kiireinen – joka päivälle on erilaisia juttuja ja tapaamisia sovittuna, suurin osa blogiin liittyen. Tällaiset aikataulutetut jutut onkin aika harvinaisia näin vanhempainvapaalla! Kiireitä, mutta mukavia kiireitä, joten ei mitään valittamista.

Uusi terassi on tulossa esittelyyn ihan tässä lähiaikoina, täytyy vain ensin ehtiä valokuvaamaan kokonaisuutta.

177

Tänne terassille linnoittauduttuani alkoi päivä päivältä lähestyvä kesä pyörimään mielessä entistä tiiviimmin. Kesä ja kesälomasuunnitelmat. Tukholman reissu olisi haaveissa ja mies puhui tänään jotain Korkeasaaresta… Olisikohan siellä vielä noin pienelle elämyksiä vai kannattaisiko odottaa vuosi..?

Ruukussa äitienpäiväruusuni. En osannut päättää, istutanko sen maahan vai laitanko ruukkuun, joten tuossa se vielä odottelee…

185

Eilinen paljuilta oli niin mukava että! Mutta kyllä kuulkaas tunti paljussa vie mehut tehokkaasti! Hieman haaveilen pulahtamisesta sinne tänäänkin, kun poika on käynyt yöunille… Täytyypä miettiä! Aurinkoista sunnuntain jatkoa!

 

Comments

  1. Ansku
    25.5.2015 / 10:27

    Kannattaa ehkä odottaa vielä vuosi ennen kuin Korkeasaareen menee. Ainakin meiän lapsille on riittäny yks vuotiaana luonnon eläinten ihmettely (perhoset, sorsat, linnut, koirat yms) tai paikallinen eläinkauppa. :D :D

    • 25.5.2015 / 15:28

      Olen itse samaa mieltä, että nyt ehkä turhan aikaista… Tosin Helsinkiin on menoa muutenkin, joten ei pelkästään Korkeasaaren vuoksi sinne lähdettäisi :). Täytyy katsoa sitten, kun on ajankohtaista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.