Kesä, missä olet?

Aivan k-a-u-h-i-a keli! Pysyykö katto paikoillaan, entä terassin lasiseinät :D, käy tämän tästä mielessä… Hrrr! Vuosi sitten tähän aikaan oltiin saatu nauttia jo useampaan otteeseen lähes +30 astelukemista, nyt ei kyllä tietoakaan moisista. Poika katselee olohuoneen ikkunoista takapihan puita, matkii niiden huojumista ja nauraa hekottaa. Pienet osaa aina iloita ♥

111

112

Minä ajattelin vuotavan nenäni kanssa, että tuo ei ihan riitä, vaan täytyy juoda kupponen kuumaa ja viettää pieni haaveiluhetki. Ihania kuvia ja stailauksia H&M Home:n sivuilla!

min

min

Näissä kuvissa on kesä ja pellava vahvasti läsnä. Kauniita vaaleanpunaisen ja -sinisen sävyjä! En oikeastaan osaa päättää, kummasta sävystä pidän enemmän. Tuo vaaleanpunainen on tuollainen hentoinen puuteriroosa; siten vielä kauniimpi! Tilasin terassille yhden tuon sävyisen tyynynpäällisen, sävy oli luonnossakin aivan ihana. Myöskin se pellavapöytäliina löytyi H&M:n valikoimista!

115

113

Tämä viimeinen kuvaruudukko on eniten mieleeni kauniine sävyineen, stailauksineen, kuvakulmineen ja esineineen. Ihastuttavia!

114

Meillä on tänään kivat kotikemut ystävien kanssa. Olin tilannut aurinkoa, mutta saatiinkin tällainen myrsky. Onneksi hyvässä seurassa tuollaisella asialla ei niin kauheasti ole merkitystä, mutta paljuun saa kyllä mennä pipo (erittäin paksu ja lämmin sellainen) päässä. Olen huomannut, että sateisilla ilmoilla myöskin sellainen aurinkoisten ilmojen lierihattu on oikein kätevä, sillä se estää pisaroita osumasta kasvoihin. Paljussa siis, ei kai nyt tuolla kaduilla… Paljun ja hyvän seuran lisäksi luvassa on myöskin saunomista, herkullista ruokaa ja kuplivaa juomaa. Eiköhän noilla eväillä ihan kelpo lauantai-ilta kehkeydy!

(Kuvat lainattu H&M.)

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.