Ihana vaaleanpunainen

025

Mainitsin Lasitettu terassimme -postauksessani, miten olin vaivihkaa ujuttanut uudelle terassillemme vaaleanpunaista. Nyt se on levinnyt sisällekin. Alkoi ihan vain vaaleanpunaisista kukkasista, lähinnä pioneista. Levisi kynttilöihin ja sitten pariin tyynynpäälliseen. Nämä vaaleanpunaiset yksilöt tuli hankittua talven mittaan, molemmat pellavaisia. Kuitenkin huomattavan erilaiset ja erituntoiset, vaikka materiaali on sama. Tykkään enemmän tuon pienemmän tyynyn sävystä, tuollainen puuteriroosa. Niin herkku!

032

Sohvapöytä meillä on näinä päivinä ihan tyhjä. Joskus sen päälle unohtuu vahingossa kaukosäätimiä, kännyköitä, tabletteja… Siitä päätyvät sitten kätevästi erään herra yksveen suuhun. Ja voi elämä kun menet ottamaan sen minkä nyt milloinkin häneltä pois. Kuulosuojaimet olisi paikoillaan, uskokaa pois! Alkuun sellaista hätääntyneen kuuloista itkua, jota usein säestetään potkuilla ja sen jälkeen ilmoille kajahtaa sellainen erittäin korkea ja kimeä ääni, joka kestää melkoisen monta sekuntia :P.

cats

Poika täyttää tänään 13 kuukautta, hui! Hänen päiväuniensa jälkeen suuntaamme neuvolaan yhtä rokotetta noutamaan. Kirjoittelen lähipäivinä yksivuotisneuvolakuulumisia, sitä kun ehdittiin jo toivoakin. Toivepostaukset saattavat nyt hieman laahata, sillä aikani menee pitkälti erään projektin parissa. Kohta kuitenkin tasoittuu ja jää taas enemmän aikaa blogillekin.

038

Mites teidän viikkonne on startannut? 

Comments

  1. 8.6.2015 / 13:44

    Vaaleanpunainen on kaunis väri, kun sitä laittaa vain vähän tehostamaan. Meidän olohuone on ainakin ihan eri fiiliksellä, kun sai vaaleanpunaista mukaan tekstiileissä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.