Täällä tänään

cappuccino

Kotipäivää vietellään! Poika saa rauhoittua kunnolla kotiin koko päiväksi, sillä juhannuksena olimme joka päivä johonkin suuntaan joko menossa tai tulossa. Laitoin hänet hetki sitten päiväunille sadekuuron yllättäessä. Hieman kateellisena katsoin pientä nukkuvaa; nukkumaan käyminen on mukavaa, kun sade ropisee kattoon ja ikkunoihin.

Valmistin itselleni cappuccinon, otin lehden kouraan, napsautin bluetooth-kaiuttimesta musiikin soimaan ja istahdin alas. Lehti jäi sivurooliin ja musiikinkin laitoin ihan hiljaiselle – oli niin mukavaa katsella ulos sateeseen ja nauttia sateen synnyttämistä äänistä. Olla lämpimällä terassilla kastumatta ja hyttysiä huitomatta, ihan parasta!

terassi

Eilisen päivän lähes asuimme terassilla, koko sakki. Tosin kissoille paikka oli liian kuuma, kävivät välillä kuitenkin pyörähtämässä. Poika puuhasteli terassilla innoissaan. Hiuskiehkurat kihartuivat entisestään, niin hiki tuli puuhastellessa, joten keksin kylvettää hänet terassin puolella suihkun sijaan. Voi mikä ilme, kun isänsä toi sinne kylpyammeen parin kylpylelun kera :D. Siinä tuoksinassa saimme me vanhemmatkin viilentäviä vesiroiskeita…

Meidän nurmikon on vallanneet niittyleinikit, voi ärsytys! Vaikka itse nurmikko olisi lyhyt, puskevat kukkaset hirmuisella vauhdilla mahdollisimman korkealle…

nurtsi

rain

Nyt siirryn tästä pikkuhiljaa toisten puuhien pariin ennen kuin poitsu herää.

Kivaa viikkoa kaikille!

Comments

  1. 22.6.2015 / 18:30

    Kivaa viikkoa sullekin :) …ja päikkärit on aika kiva keksintö. Loman kunniaksi itsekin nukuin tänään oikein kunnon päiväunet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.