Perjantaipulinat

Perjantaisiivouksia! Niiden keskellä innostuin hieman järkkäilemään ja putsailemaan purkkeja ja puteleita, joista kosmetiikkavarastoni koostuvat. Miten ne voikaan pölyttyä ja tahmaantua ihan itsekseen meikkipussukoissaan? Tulipa siinä samalla hyödyllinen muistutus, mitä kaikkea meikkivarastoistani löytyykään. Luomivärejäkin monia eri sävyjä. Vihreäsilmäisenä koen, että silmiini sopivat parhaiten joko ruskean tai hillityn lilan sävyiset luomivärit. Mites te muut vihreäsilmäiset? Käytättekö ylipäätään luomivärejä? Itselläni tulee useimmiten käytettyä ripsivärin kanssa vain rajauksia, nekin tummanruskeina, musta kun tuntuu niin jyrkältä. Joskus sitten luomivärejäkin tai lähinnä sellaisia luomikyniä, mikähän niiden virallinen nimi onkaan… Taidankin tänä viikonloppuna testata jotain eri sävyä pitkästä pitkästä aikaa ja meikata oikein ajan kanssa; arkisin siihen ei aina ole mahdollisuutta, kun olen pojan kanssa päivät kaksin. Tänä viikonloppuna kun ei ole mitään sen kummempia töitä, menoja tai muitakaan suunnitelmia, niin tuollaisille jutuille voi hyvinkin uhrata enemmän aikaa.

chanel

Ostin muuten pari-kolme viikkoa sitten Lidlistä pari pionikimppua; valkoisia. Kuudesta pionista yksikään ei auennut, ainoastaan tuollaisia nuppuja olen saanut ihastella. No, onhan ne nättejä noinkin :D. Juhannukseksi ostin samasta paikasta kimpun purppuranpunaisia pioneja, ne aukesivat kaikki. Tosin ostin tarkoituksella sellaisia, jotka olivat jo ostohetkellä hieman auki…

dior

Mulla on pari tuollaista HAY:n lasirasiaa, joissa Iittalan kirkkaiden Vitriini-rasioiden lisäksi säilytän arkipäivän korujani vessan tasolla. Tuon puuteribeigen värisen lisäksi löytyy savunharmaa hieman isommassa koossa.

Korukokoelmani uusin tulokas on tuo Pandoran hopeinen rannerengas, jonka sain äitienpäivälahjaksi ja johon valitsin ensi alkuun kolme kauniin sinistä helaa. Olen haaveillut tuollaisesta korusta, johon voi ostaa aina uusia osia muistuttamaan esim. tietyistä merkkipäivistä tai tapahtumista. Nomination ei oikein ole makuuni eikä myöskään Thomas Sabo, mutta tämä on aivan ihana! Tästä on myös kaulaketju, joten ajatusta voi joskus tulevaisuudessa jatkaa myös sen muodossa.

hay

Viikonlopun kauppareissu on tehty; ostin isot rasiat tuoreita, kotimaisia mansikoita ja vadelmia. Perjantaiherkut! Mies laittoi uudet perunat tillin kera kattilaan porisemaan, itse ajattelin vielä vähän pölyjä huiskia. (Paino sanalla vähän.) Sen jälkeen mies aikoi vielä leikata nurmikon ja minä vietän pojan kanssa pienen leikkituokion ennen iltapuuroa. Iltapuuron jälkeen mies laittaakin pojan yöunille, kun taas minulla on suunnitelmissa viettää pieni hemmotteluhetki kasvohoidon parissa. Mietin vielä viikonloppukynsien sävyä: kirkkaanpunaista vai sähkönsinistä… Pojan nukkumaanmenoon asti aikaa päättää, sillä tuon touhukkaan mussukkani huomioon ottaen se on ainoa järkevä ajankohta lakata kynnet :).

korut

Näistä huolettomista mietteistä: mukavaa viikonloppua!

Comments

 1. 26.6.2015 / 20:22

  Mä en koskaan voi huiskia pölyjä vain vähän, en osaa lopettaa vaan samalla pyyhin kaikki pölynkeräys-nurkat xD Siksi pyyhinkin pölyjä aika harvoin… Mulla ei nyt oo oikein viikonloppua ollenkaan kun mies ei oo kotona :/ Herkutellaan silti poitsun kanssa kun neiti nukkuu päikkyjä =)

  • 27.6.2015 / 22:09

   Joo, tiedän tuon tunteen, mutta olen opetellut tavan, jonka turvin joskus voin pyyhkiä pölyt vaan olohuone-ruokailutila-keittiö -akselilta :D.
   Mukavaa lauantai-iltaa teille!

 2. 26.6.2015 / 22:39

  Onpa kivan näköinen tuo HAY:n rasia – onko se yhtä syvä kuin Vitriini? Itsekin säilytän kirkkaissa Vitriineissä korujani, käteviä kyllä siihen hommaan :).

  Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua! <3

 3. Toinen kokkolalainen
  27.6.2015 / 14:15

  Moikka, Satu
  Oon myös vihreäsilmäinen ja käytän myös lilaa ja ruskean eri sävyjä, sellainen oranssiin menevä kuultava paletti on ollut pitkäaikainen suosikkini jossa on myös tummmemman ruskeita sävyjä. Mutta nykyisin käytän myös valkoharmaata ja silmänurkkiin mustaa. Sun kannattais pitää sävytestaus-päivä, ei se musta kajaalikaan esim. iltameikissä niin raju oo:)

  • 27.6.2015 / 22:26

   Heippa! Jotenkin miellän harmaat luomivärit ja mustat kajalit enemmän sinisilmäisille, mutta olen niitä itsekin joskus käyttänyt. Mustaa eyelineria käytän juurikin iltameikissä; tai se on tummanruskea, mutta iholla näyttää mustalta. Tuo ihan eri fiiliksen meikkiin! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.