Kaunis kesäilta Kokkolassa

kokkola

Keväällä sen jo huomaa; ihmiset liikkuvat enemmän ulkona ja tuntuvat avoimemmilta ja iloisemmilta kuin talviaikaan. Tuntuu aivan siltä kuin jokaisen huulilla olisi sanat kesä tulee! Viime keskiviikkona oli tämän kesän toistaiseksi suosituin iltatoripäivä; valtavasti ihmisiä sekä torilla että Suntin varressa, jossa näitä kuvia napsin. Etsimme autolle parkkipaikkaa pienen ikuisuuden, kunnes vihdoin sellaisen löysimme urheilutalon viereiseltä parkkialueelta. Näin pienessä kaupungissa ei ole tottunut siihen, että parkkipaikkaa joutuu etsimään oikein ajan ja vaivan kanssa.

karleby

Kanavan vakioasukkaat – suloiset sorsat. Harmiksemme meillä ei ollut keskiviikkona mukanamme mitään ruokaa heille, mutta korjasimme asian eilen. Oli muutama muukin sorsia syöttämässä ja sen seurauksena mahat pulleina enimmäkseen vain nukkuivat…

Olen huomannut, että moni asia näyttää ihan erilaiselta, kun on kamera kaulassa tai kädessä. Sitä vaistomaisesti kiinnittää huomionsa eri asioihin ja yksityiskohtiin kuin ilman kameraa. Kuvattavaa näkyy vaikka ja kuinka ja näyttäisi olevan niin, että kameran ansiosta omasta kotikaupungistakin löytää ihan erilaisia puolia.

Eipä sitten muuta kuin kesäistä lauantaipäivää viettämään. Näyttäisi tulevan sellainen päivä, joka on oikein omiaan riippumattoiluun sisustuslehtipino kainalossa! :)

Comments

  1. Nimetön
    4.7.2015 / 14:37

    Ihania kuvia! Enpä muistanutkaan, että Kokkola on noin kivan näköinen kesällä! Täytyy poiketa kesälomamatkalla. Olisikin kiva kuulla suosikkipaikkasi kotikaupungissasi joko pienen lapsen kanssa tai sitten sisustajan näkökulmasta: kahvilat, ruokapaikat, putiikit ja vierailukohteet. Tai jotain näistä, vaikka ihan blogipostauksen muodossa vinkkejä kesään! Olen käynyt Kokkolassa vain lapsena, mutta vinkeistäsi voisi olla iloa lähempänäkin asuville. Kiitos ihanasta blogista :)

  2. 5.7.2015 / 09:42

    Kauniita kuvia olet kuvannut Kokkolassa.
    Elokuussa taas olemme siella lomalla ja tulee kierreltya kauppoja ja kirppareita seka toivottavasti oleiltua rannoilla…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.