Kaunis vaalea koti

SFDD74924B6F364484885D6DCC13E74F753

Jäin pitkäksi aikaa tuijottamaan tuota ensimmäistä keittiökuvaa. Todella ihana keittiö! Aika lailla täydellinen tuollaisenaan, mutta jäin miettimään, millainen se olisi ilman yläkaappeja… Mietin myös miten paljon tuon keittiön ilme muuttuisi, jos seinässä olisikin jokin toinen laatta. Tai jos se olisikin betonipinnoitettu! Nämä kuvat ovat pyörineet koneellani jo useita kuukausia, mutta nyt halusin siirtää ne tännekin ihasteltaviksi.

SFDA6C662BB769041A8AB3EDCC3702EA5DC

Keittiön tasolla suloinen kokoelma lasipullomaljakoita ja eteisen seinällä kivan rento hylly. Ihanasti erottuvat tuollaiset sävyltään hieman tavanomaisesta poikkeavat hyllylevyt:

alv

Tuo hylly on juuri sellainen, jota muilla ihastelee, mutta omassa kodissa siihen kyllästyisi turhan nopeasti.

Me alamme täällä valmistautumaan viikonlopun viettoon. Kävimme äsken pojan kanssa ruokakaupassa, teimme hieman heräteostoksia… Mm. keksihyllyltä nappasin kärryyn minulle uusia voileipäkeksejä: Breton Italian Crackers. Maistoin äsken yhden; oi miten hyviä ihan yksistäänkin! Herkullista viikonloppua teillekin!

(Kuvat lainattu Alvhem/Fredrik Karlsson.)

Comments

 1. 10.7.2015 / 12:05

  On kyllä tosi kiva keittiö! Raikas ja linjakas, mutta ei liian minimalistinen. Itse jättäisin yläkaapit pois ja laittaisin tilalle avohyllyjä – meillä kun täytyy olla ”maisemassa” enemmän eloa kuin mitä valkoisista kaapinovista syntyy. Sen sijaan rakastan yhä edelleen tuota tiilen mallista valkoista laattaa, vaikka se taisi olla trendikkäimmillään viitisen vuotta sitten…

  • 11.7.2015 / 20:52

   Eikö! Avohyllyt on kyllä kivoja myös, niihin saisi kaikkea kaunista esille astioista lähtien. En vain jaksaisi olla koko ajan pölyjä pyyhkimässä… Tuo laatta on kovin ajaton, ei varmaan ikinä ole out :).

 2. 10.7.2015 / 12:34

  No nyt on keittiö mun makuun! Mietin kans miten avara tuo oliskaan ilman yläkaappeja. Tää kuva menee talteen :) mulla tulee serkku viikonlopuksi ilman lapsia, pääsemme shoppaileen aikuisten kesken! Meillä on melkein samanikäiset lapset, hällä vaan yks enemmän mut sekin on samanikäinen kuin mun puolikkaista nuorin :)

 3. 10.7.2015 / 15:24

  Joo, silmä lepää näissä kuvissa!

 4. Äippä
  10.7.2015 / 15:40

  Kaunista, ja kaiken kruunaa tyylikkäät riippuvalaisimet. Ruuasta puheenollen, niin tuorejuustot, etenkin aurinkokuivattu tomaatti – maistuvat hyvin voileipäkeksien kanssa. Mukavaa viikonloppua – lähden tässä justis päiväunille :)

  • 11.7.2015 / 20:55

   Ne on kyllä kivat, simppelit! En olekaan koskaan maistanut tuota aurinkokuivattu tomaatti -versiota, jostain syystä en tykkää yhtään tomaateista, mutta täytyy kokeilla tuota, jos se uppoaisikin :).

   • Nimetön
    13.7.2015 / 18:29

    Hei ei tuo kommentti kilahdakkaan… Olin laittanut rastin, että saan ilmoitukset postaukseen tulevista kommenteista. Ilmoitusta vastauksesta pelkästään omaan kommenttiin ei vielä tulekkaan..Ei ainakaan tästä tullut ☺

    • 14.7.2015 / 10:09

     Hyvä että kerroit, ei se sitten tosiaan toimikaan. Laitoin taas viestiä eteenpäin, toiv. ehtivät kiireiltään pian tämän asian kimppuun ja se saataisiin ennalleen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.