Tunnelmaa syyskotiin

Aaapuuuvaaa. Pyörähdin Elloksen sivuilla ja löysin vaikka mitä kauniita marmoriesineitä! Ja ehkä jotain muutakin kivaa… Miksi usein syksyisin iskee tämä ilmiö, että tekee mieli ostaa kotiin jotain uutta, jotain pientä?

Säilytyspurkit eivät ole mitään turhuuksia, niitähän tarvitsee aina! Kylpyhuoneeseen, keittiöön, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen… Näissä marmorisissa säilöisi tosi kauniisti ja näistä löytyy sekä neliskanttista* että pyöreää* versiota. Tämän valkoisen marmorin lisäksi näitä löytyy myös mustina*, kauniita nekin ja ehkä hieman vähemmän nähtyjä! Meidän kodissamme ei juuri koriste-esineitä näy, mutta tuollaisen marmorikiven* voisin hyvinkin lipaston päälle kelpuuttaa! Marble-pöytävalaisin* täydentää näiden marmoriesineiden kokoelmaa täydellisesti. Musta Wire-lyhty* näyttää näin pimeiden iltojen saavuttua kivan särmältä, mutta ei pieni ripaus turkoosiakaan esimerkiksi kauniin pullon* muodossa ikinä pahitteeksi ole!

marmorikollaasi

Seuraavassa kollaasissa tuotteita, jotka sopivat merihenkiseen sisustukseen; kotiin tai mökille! Lisää kauniita turkoosinsävyjä pullon kaveriksi: yksivärinen Ella-tyynynpäällinen sekä Mia-tyyny ankkurikuvioineen. Käyvät sekä yksinään, yhdessä tai samansävyisen petauksen* kanssa. Hetken kuin hetken kruunaa tuoksukynttilä; Himlan Signature-tuoksukynttilä* on todellinen ilo silmälle!

Pictures

Tuoksukynttilät ovat ikisuosikkini, mutta niiden lisäksi olen alkanut kiinnostumaan LED-vahapöytäkynttilöistä*. Näyttävät kivan aidoilta, ulkokäyttöön näitä ajattelin – toimisivatkohan, onko teillä kokemusta? Tänään aionkin kaivaa lyhdyt varastosta esiin, ajatuksena ripotella niitä pihalle ja terassille. Illalla niissä syttyvät kynttilät venetsialaisviikonlopun kunniaksi!

kollaasi

Syysviikonloppuina maistuisi taatusti aamiainen pirteän korallinpunaisesta Spira-tarjottimesta* tarjoiltuna. Jos taas pitää neutraalista värimaailmasta, löytyy niistäkin ihania vaihtoehtoja. Ihastelin muuten valtavasti Elloksen makuuhuonestailauksia; keräsin niitä jopa omaan inspiskansiooni! Kauniin kutsuvia ja huolettoman rentoja! Tässäkin postauksessa on jokunen näkynyt, yksi tässä alla:

Pictures-001

Tuossa kyseisessä makuuhuonestailauksessa näkyy myöskin kollaasiin valitsemani Stone-pöytä*: marmorikantinen pöytä tammijaloilla. Tästä tuotteesta on tullut kovin suosittu eikä ihme! Iskin silmäni myöskin tuohon Ellos Homen Aqua-koristepulloon*; itseltäni löytyy samankaltainen ja se on tuntunut viime viikkoina erityisen mieluisalta. Pullo toimii koristepullona, mutta lisäksi kivana maljakkona. Hillitynsävyiset tekstiilit ovat mieleeni vuodenajasta toiseen; valkoinen Sinna-tyynynpäällinen* ihastuttaa tikkikuviollaan. Sinivalkoinen Moltexin Kerian-tyyny* on puolestaan kummitellut mielessäni koko kesän… Syksyisessä sohvannurkassa olisi kiva kietoutua pehmeään torkkupeittoon*.

Pehmeästä sohvannurkasta puheenollen nyt pian viikkosiivousten pariin, jotta illalla voi löhöillä sohvalla! :)

*Sisältää mainoslinkin. 

(Tuotekuvat lainattu Ellos.)

Comments

 1. 28.8.2015 / 13:45

  Tosi kivoja marmorijuttuja, lamppu on aikasen magee <3 Yksinkertaisen kaunis !

  Kivaa viikonloppua :)

 2. Heidi
  28.8.2015 / 23:55

  Heips… Ihanuuksia kuvissa <3 Olen itse ostanut led kynttilöitä ulos lyhtyihin. Toimivat aikansa, mutta monesti alkavat ruostua ja patterit hapettua säiden ja kosteuden vaihteluista. Ovat kuitenkin kauniita ja huolettomia aikansa... Käteviä kun syttyvät automaattisesti hämärän tullen ja palavat myös vaikkei talonväki olisi kotonakaan... Kaikkea ihanaa viikonloppuusi!

  • 30.8.2015 / 21:58

   Niin no tuo! Itsekin tykkään tuosta ajastustoiminnosta, kätevä! Tilasin nyt noita Elloksen versioita, saapa nähdä, miten niille käy.
   Mukavaa pian alkavaa viikkoa, Heidi! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.