Pimeät illat terassilla

Otin muutaman kuvan lasitetusta terassistamme pimeällä, kuten tuli aiemmin Lasiterassia parhaimmillaan -postauksessani luvattua. Jätin terassivaloista päälle ainoastaan nuo terassin lattiaan upotetut valot, jotka valaisevat samalla vieressään olevia pylväitä. Näin pimeällä valaisimet pääsevät kunnolla oikeuksiinsa.

084

terassi

Tuolla on kyllä hirmuisen kiva istuskella näinä pimeinä loppukesän iltoina! Vielä tarkenee hyvin ja lisälämpöä saa torkkupeitoista. Istuskelin ja fiilistelin tuolla yhtenä iltana ihan yksikseni. Mietin siinä samalla, että jos terassi ei olisi lasien suojissa, en varmasti edes uskaltaisi siellä pimeän aikaan yksinäni istuskella. Tosi tunnelmallinen paikka ja lisäsäväyksen tuovat isot, tummina näkyvät takapihan puut sekä yönsininen taivas:

051

Tulevana viikonloppuna täällä vietetään venetsialaisia eli kesäkauden päätösjuhlaa. Viikonlopulle on erinäisiä suunnitelmia ja menoja, mutta eiköhän sitä jossain vaiheessa ehdi omallakin terassilla fiilistelemään! Muutamat ulkotulet on jo ostettu, en malta odottaa sitä tunnelmaa! ♥

107

Comments

  1. 27.8.2015 / 18:16

    Ihanan tunnelmallista! Loppukesässä parasta ovat kyllä juuri tummat illat, kun vielä tarkenee ulkona. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.