Yhdessä on hyvä

Nämä taitaa olla elämän parhaita hetkiä. Makoilla tässä näin. Kaikki yhdessä. 

Noin tokaisin aamulla puoliunessa ja sen jälkeen olen miettinyt tuota monia kertoja tässä päivän mittaan. Onnellisimpia hetkiä taitavat olla juuri ne, kun ei tehdä mitään ihmeellistä. Kun vain ollaan niin kauan, että alkaa ehkä jo pitkästyttämään. Kun kaikilla on kaikki hyvin ja hyvä olla, noita hetkiä syntyy. Kun elämän tasapaino horjuu, nuo on niitä hetkiä, joita ensimmäisenä ja kaikkein eniten kaipaa.

Pötkötellä sängyssä ja heräillä hitaasti viikonloppuaamuun. Omasta sängystään unilelunsa kera väliimme nostettu poika poikittain välissämme. Päänsä rintakehälläni, jalkansa isänsä kainalossa. Olla vain siinä, höpötellä ja hassutella. Nuuskutella pientä päätä, joka tuoksuu vielä pienen lapsen unelta.

010

016

Kuvat on eiliseltä illalta. Nuupahtaneet neilikat on nyt korvattu uusilla, syksyn sävyisillä. Täällä on tänään aloitettu taas ohjattu uintiharrastus tälle syksyä. Poika on päiväunilla, miehen kanssa hörpiskellään kahvia yhdessä, mutta kuitenkin omissa touhuissamme. Ennen kahvihetkeä valmistimme pizzataikinan, joka on nyt kohoamassa. Tästä alkaa lauantain vietto! ♥

Comments

 1. mummo
  19.9.2015 / 17:28

  YHDESSÄ…..viikonloput laatu aikaa… vietämme työviikko takana .kiiretön lauantaiaamu on juhlaa ,,pizzaa-meillä tekeillä. sauna lämpimässä voi ihanampaa olla .kynttilät palaa, elämän pieniä tai suuria nautintoja . mukavaa lauantaita sinnepäin tv mummo

 2. Minna
  19.9.2015 / 20:16

  Nuo on ihania hetkiä <3. Itsellä meinasi aamulla sydän pakahtua kun melkein 8-vuotias esikoinen (poika) tuli kainaloon pitkäksi aikaa ja oli vain ihan rauhassa. Nieleskelin kyyneleitä ja mietin että kunpa ajan voisi pysäyttää, tosiasia on että todennäköisesti muutaman vuoden päästä tuota ei enää tapahdu.... Sitten tuli 5-vuotias pikkusiskonsa ja alkoi hyppimään meidän sängyssä, joten se siitä rauhallisesta aamusta :D

  • 20.9.2015 / 14:16

   Voi ihana poika ♥ Minäkin täällä nieleskelen, kun kommenttiasi luen :D. Itsekin toivon olevani sellainen äiti, että poikani kokee aina voivansa tulla kainalooni ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.