Kodin keltainen energiakimppu

031

Niin se viikonloppu taas vierähti ja uusi viikko on käsillä. Lokakuukin jo nurkan takana! Olen hädin tuskin sisäistänyt, että elokuu on vaihtunut syyskuuksi!

Eilen tuli hääräiltyä pitkälti keittiössä: leivoin vaniljapullia ja tein elämäni ensimmäistä kertaa couscousta. Ei siitä mitään uutta lempparia muodostunut, mutta mukavaa vaihtelua toki. Sitten tein vielä pientä siivousta keittiössä (normisiivousten lisäksi pesin ja järjestin ruoka-ainekaapit) ja sen lisäksi imuroin ja moppasin lattiat. Siivousten jälkeen lähetin miehen ja pojan puistoon, otin kameran käteen, räpsin nämä kuvat ja herkuttelin yhden pullan :D.

009

027

Huomasin, että keltainen on yksi niistä harvoista väreistä, jotka sopivat sekä kevääseen että syksyyn. Ihanan energinen tuollainen keltainen kimppu kaiken vaaleuden keskellä. Olen miettinyt, että terassia pitäisi saada syksyisemmäksi, mutta en ole vielä ehtinyt päättämään, mitä se sitten tarkalleen ottaen olisi… Nyt siellä näyttää vielä aika kesäiseltä, yksi pelargoniakin tarjoiluvaunussa vielä sinnittelee, heh! Hirmuisesti on kaikkea hommaa tehtävänä; joitain ei ehdi kuin pikaisesti miettimään ja lisäämään ne sinne mielessä olevaan loputtoman pitkään tehtävälistaan! Sinne vain, jonon jatkoksi, siellä on tilaa… Välillä pitää olla kuitenkin aikaa vain ollakin!

022

Mutta nyt on se hetki päivästä, kun kahvikone saa laulaa ja minä rentoutua. Aurinkoista viikkoa teille!

Comments

  1. Äippä
    21.9.2015 / 14:14

    Ihanan kaunista ja siistiä :)

  2. 21.9.2015 / 17:37

    Kaunista ja raikasta. Keltainen kimppu saa kyllä ihmeitä aikaan huoneeseen. Täällä kans pitäis tehä kunnon siivous, mutta remontti vielä edelleen kesken…jotensitä odotellessa.
    Hyvää alkavaa viikkoa sinne!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.