Aamuterkut muuttuneesta keittiöstä

Huomenta!

No nyt se on paikoillaan! Uusi välitila! Siinä ei montaa minuuttia mennyt, mutta kuvien läpikäymiseen ja valikoimiseen menee, joten lisäkuvia luvassa myöhemmin paremmalla ajalla!

Täytyy kyllä todeta, että voihan ärsytys tuota mustaa tasoa; niin hyvin näkyy kaikki pienimmätkin pölyhiukkaset. Ja kun tason pyyhkii, se pysyy täysin puhtaana erittäin pienen, ohikiitävän hetken. Että tässä pientä realismia mustaa tasoa haluaville, heh! Tosin kivitason kohdalla asia voi olla hieman toisin; ehkä siitä ei kaikki näy ihan yhtä hyvin kuin laminaattitasosta. Pyyhin nimittäin äsken tätä tietokoneen ruutua, näytti niin pölyiseltä, mutta pölyä olikin itse kuvassa :D. Nyt puuroa napaan ja muita lapsia ja äitejä tapaamaan. Kivaa syyspäivää teillekin!

085

Comments

 1. 23.9.2015 / 09:54

  Huomenta:) tämä ei nyt liity aiheeseen ollenkaan, mutta pakko tulla kertomaan! Sun blogi on tosi pitkään keikkunut mun lukulistan huipulla, ihan lemppariblogi siis. Nyt viimeyönä näin unta teistä, koko teidän perheestä ja olitte siinä ihan yhtä ihania kun blogista saa kuvankin. :D nauratti aamulla koko juttu.:) niin tuttavallisia oltiin, vaikka todellisuudessa en oo teitä koskaan edes nähny! Teidän poika on maailman sulosin! Ihanine hiuksineen ja pulloposkineen. <3 Hyvää syksyä, ja kohtahan se alkaa se joulun odotuskin!:)

  • 23.9.2015 / 19:45

   Iltaa Anniina! Ootpa ihana, kun tulit tämän kertomaan; olen naureskellut tälle pitkin päivää! :D Tultais varmasti hyvin juttuun, heh!
   Iso kiitos vielä ja erityiskiitos kauniista sanoistasi poikaani kohtaan ♥ ♥ ♥
   Sieltä se joulu tosiaan lähestyy, mikäs sen mukavampaa! Onnellisia odotuksen viime hetkiä sinne! :)

 2. Marja
  23.9.2015 / 17:10

  No voin kertoa, että musta kivitaso täyskiiltävänä on niin järkky pitää puhtaana. Laitettiin maalle keittiöremontin yhteydessä semmoiset kun aikamme arvottiin puutasojen ja kiven välillä. Nyt ihan harmittaa kun ei otettu massiivipuutasoja :/.

  • 23.9.2015 / 19:41

   Jaa niinkö! Itselläni ei ole kokemusta, joten en ollut varma. Hyvä tietää tämäkin! Toki tiesin mustan tason haasteellisuuden, mutta halusin sen silti. Siksi päädyimme edulliseen laminaattiin, sillä alusta asti oli selvää, että taso jossain vaiheessa vaihtuu. Aika hyvin olen kyllä sitä jaksanut, kun yli viisi vuotta on jo kulunut :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.