Makuuhuonetta tänä syksynä

Makuuhuoneestamme ei ole näkynyt kuvia pitkiin aikoihin. Ehkä joku samaistuu tähän: heräät aamulla, vaikka uni olisi ehkä vielä maistunutkin… Otat herätyskellon viereesi pötköttelemään ja toivot, että se jotenkin kummallisesti nukahtaisi vielä uudestaan. Edes tämän yhden kerran! Ei, herätyskello voimistuu ja alkaa osoittamaan olohuoneen suuntaan. Herätyskello menee edeltä ja olohuoneesta alkaa kuulua turhan jännittäviä ääniä; paras lähteä tarkistamaan tilannetta. Unenpöpperössä, hieman viluisena ja nälkäisenä alkavat aamutoimet. Ruokittavana poika ja kaksi kissaa, toki itsekin olisi kiva jotain syödä. Mutta ensimmäisenä vaipanvaihtoa ja päivävaatteiden pukemista. Lisäksi kaikki toimet hoituvat siten, että haetaan taapero lukuisia kertoja pois telkkarin tai jonkin muun kielletyn jutun luota… Tuossa ei juurikaan jää aikaa sängyn petaamiselle, joten se jää odottamaan…

Mutta tältä täällä näyttää tänä harvinaisena syyspäivänä, jolloin petasin sängyn ja avasin verhot näitä kuvia varten :D. Verhot pysyvät normaalisti kiinni, sillä poika nukkuu täällä päiväunensakin enkä jaksa olla jatkuvasti joko sulkemassa tai avaamassa verhoja.

makkari

Tällaisena Sinä synnyit -postauksestani tuttu taulu on päässyt koristamaan makuuhuoneemme päätyseinää. Vauvahahmosta on helppo katsoa, kuinka poika on kasvanut, sillä kuvan vauva on mittakaavassa. Tuo juliste on mielestäni aivan ihana! ♥

Pehmoinen kattimatti menossa päiväunille pehmeän sängyn päälle. Eihän edelleenkään uskoisi 13-vuotiaaksi?

makuuhuone ja kissa

Makuuhuoneessa näitä minulle mieluisia sävyjä: valtavasti valkoista, hieman harmaata sekä pieniä ripauksia mustaa ja beigeä.

050

Sain tässä jokunen viikko sitten yöpöytähaasteen; muistin sen juuri nyt, mutta en enää muista, keneltä haasteen sain… No kuitenkin, meillähän ei yöpöytiä ole; sängynpääty ajaa asian tätä nykyä oikein mainiosti. Sängynpäädyn päällä on aina telkkarin kaukosäädin, mun kännykkä (mies säilyttää omaansa jostain syystä lattialla) sekä mun neonoranssit korvatulpat! Ne tulee aina jotenkin automaattisesti korjattua kuvista pois…

065

Täällä on touhuttu tälle aamulle jo vaikka ja mitä! Tai ainakin minä olen touhunnut… Seuraavaksi kuppi teetä! Outoa fiilistä aamuun on tuonut sammunut puhelin, sillä laturini on jäänyt vanhempieni luokse ja akku on tyhjä. Tämä tiedoksi, äiti! :D

Comments

 1. Kirsi
  27.9.2015 / 10:45

  Ihanan levollista!
  Onko tuo sängynpääty irrallinen? Jos on, mistä olet hankkinut?

 2. sanna
  27.9.2015 / 11:10

  Ihanalta näyttää makuuhuoneessa, valoisaa ja rauhallisia sävyjä. Ihana tuo vauva Minun lempparinikin on tällä hetkellä valkoinen,harmaa, musta kombo :D taulu.<3

  • 27.9.2015 / 18:55

   Voi kiitos, ihana kuulla! Tuo sama värikombo on mullakin suosikkina vuodesta toiseen. Joskus sitä on mukava ja helppo piristää muilla sävyillä :).

 3. 27.9.2015 / 11:57

  Kaunis ja levollinen kokonaisuus – varmasti unet maistuisi vähän pidempäänkin. :)

 4. Nimetön
  27.9.2015 / 14:54

  Kivoja sävyjä ja lämmin tunnelma. Hieman jää kokonaisuus peittoon ,koska kuvat ”liitetty yhteen” ja siksi en saa kunnon käsitystä huoneesta. Mutta hyvä fiilis kuvissa.

  • 27.9.2015 / 18:56

   Kiitokset, kiva kuulla! Ai jaa voi harmi, itse taas tykkään myös tuollaisista pystykaksoiskuvista, sillä näyttää tylsältä, jos on vain pystykuvia peräkkäin. Niitä joutuu niin kamalasti skrollaamaan :).

 5. Tylleröisen äiti
  28.9.2015 / 15:11

  Kaunista, rauhallista ja levollista! Sellaista kuin makuuhuoneessa kuuluukin olla :) Ja ihana tuo pärekori! Meillä on mietinnässä (tai ei ehkä niinkään miehellä ;)) uusi päiväpeitto ja ajattelinkin kysyä, että onko sinulla vinkata hyvää, kaunista ja valkoista päiväpeittoa parisänkyyn? :) Uusimpaan postaukseesi liittyen, meillä syttyi jo valkoiset pallovalot makkariin. Tuo ihanaa tunnelmaa :)

   • Tylleröisen äiti
    29.9.2015 / 14:09

    Kiitos vinkeistä! Tulla Elloksella näytti tosiaan muutama kiva tikattu peitto olevan. Puhtaan valkoinen siis hakusessa. Hyvä kun mainitsit tuon Luhta Homen! Niillä on kans kivoja peittoja. Pitääkin tutkia tarkemmin :)

    • 29.9.2015 / 14:11

     Ole hyvä! En ole ihan varma, onko Luhta Homella vielä tuo täysin sama päiväpeitto valikoimissa, mutta merkin Pilvi-päiväpeite on hyvin samanlainen ja vitivalkoinen :).

 6. Anonyymi
  29.9.2015 / 13:28

  Hei! :) Mistä olet hankkinut tuollaisen kivan raitatyynynpäällisen? ja toi vilttikin on ihana!! Rakastan raitaa!

  • 29.9.2015 / 13:43

   Tyynynpäällinen on löytö kesän pihakirppiseltä. Torkkupeiton olen tilannut H&M:lta joskus vuosia sitten. Täällä toinen raitafani! :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.