Yksi kodin lempinäkymä

Omasta kodista löytyy useita silmää miellyttäviä yksityiskohtia. Useita lempijuttuja ja lempinäkymiä. Tähän valitsin kuitenkin sen, mikä tuli ensimmäisenä mieleeni, sillä tätä näkymää olen usein viime aikoina sohvalla istuskellessani katsellut.

003

Idea tähän postaukseen lähti haasteesta, jonka sain upean Talosanomat-blogin Jenniltä – kiitos! Minäpäs laitan tämän haasteen eteenpäin Suville, Jutalle ja Jennille! Olisi mukava kuulla teidän valintanne kotinne lempinurkista!

Iltaisin sohvalla istuskellessa tulee katseltua moneen eri suuntaan, myös tuonne aulan puolelle, nyt kun siellä on nuo ihanat uudet seinävalaisimet, jotka esittelin taannoin Uutta valoa aulaan -postauksessani. Yleisnäkymä sohvalta aulaan on kauniin, mutta tunnelmallisen valkoinen ja polttopuupino sopii kokonaisuuteen paremmin kuin hyvin.

018

015

Syyskuu vetelee viimeisiään ja mieleen alkaa hiipimään ajatuksia tunnelmavaloista… Pitäisiköhän viritellä ainakin pallovalot johonkin valaisemaan..? Milloin ja mihin teillä syttyy ensimmäiset tunnelmavalot? 

033

Takkalasien pitäisi olla kohta noudettavissa; sitten kyllä korkataan takka heti ensimmäisenä! Elättelen toiveita, että jo ensi viikonloppuna tuo olisi mahdollista… Takkatulen ritinä, se on vain jotain niin ihanaa, ettei sitä osaa kunnolla edes kuvailla!

käytävä

Teen tässä samalla kauppalistaa… Suuntaamme heti pojan herättyä ostoksille. Ajattelin tehdä tänään nakkikeittoa ja sehän vaatii kaveriksi jotain omatekoista leipää, joten pientä reseptin googlettelua tähän väliin! Ajattelin ostaa myöskin erään suolaisen piirakan ainekset ja tehdä sitä myöhemmin tällä viikolla. Mukavaa viikkoa teillekin!

Comments

 1. 28.9.2015 / 18:42

  Upeita kuvia, en ollenkaan ihmettele, että tämä on lempinäkymäsi! Kiitos haasteesta, otan sen ehdottomasti työnalle pian. :)

 2. Milla
  28.9.2015 / 18:59

  Kiva blogi,löysin sattumalta ja onpa kaunis koti :)

  Omassa kodissani lempipaikka on ehdottamasti kiikkutuoli olohuoneessa.vieressä miehen tekemä puulaatikko missä lempilehdet pinossa ja päällä viiden euron kirpparilöytö eli lamppu.
  Maalasin sen mustaksi ja varjostimen valkoiseksi.

  • 29.9.2015 / 13:41

   Kiva että löysit blogini, tervetuloa! Kiitos kauniista sanoistasi!
   Ihanalta kuulostaa lempipaikkasi, samoin tuunaamasi lamppu :).

 3. Pia
  28.9.2015 / 20:46

  Hei, aivan ihana koti mistä tuo ihana valkoinen lipasto on hankittu? Ja oliko siinä puujalat?

 4. 29.9.2015 / 09:26

  Tämä on kyllä valloittava kuvakulma ja todella seesteinen näkymä. Tykkään! Kiitos haasteesta, pitääkin oikein pohtia mikä on se kaikista miellyttävin kulma juuri nyt :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.