Inspiroiva Instagram-tili

Instagramista löytyy vaikka mitä ihanaa silmänruokaa! Itse löysin jokunen viikko sitten sieltä niin koukuttavia kuvia sisältävän tilin, että halusin jakaa sen täälläkin. Ihastelen aina sitä, miten joillakin Instagram-profiili täyttyy seesteisen vaaleista kuvista, mutta itse en pääse siihen. Kuvia tulee napattua myös hämärään aikaan ja missä milloinkin. Lähes aina kun tulee sellainen fiilis, että oi, nyt olisi kiva hetki, tämä täytyy ikuistaa! Niinpä oma Instagram-sivuni (@allyouneediswhite) onkin aika sillisalaatti, mutta niin kai on tämä bloginikin :D.

Näiden lainaamieni kuvien koti sijaitsee vieläpä täällä Kokkolan seudulla! Tilin löydät Instagramista nimellä mockaliving. Nimimerkin takaa löytyy myöskin tuore blogi mocka living.

ml1

ml2

ml3

ml4

Kaunista, tunnelmallista ja kotoisaa! Tulvillaan niin hyvin tähän ajankohtaan sopivia kuvia.

Joko Instagram on koukuttanut teidät? Vai tuntuuko, että moisia palveluita alkaa olla jo liikaa..?

(Kuvat lainattu @mockaliving.)

Comments

 1. Sarianna
  13.10.2015 / 14:13

  Onko tuo Instatilin omistaja Ruotsista? Ja yksityishenkilö vai yritys? Muistelen nimittäin nähneeni Tukholmassa ko. nimisen sisustusliikkeen joskus….?

   • Aila Kemppainen
    13.10.2015 / 18:33

    Olen seurannut blogiasi vuosia, pidän edelleenkin, mutta nyt kysymykseni kuuluu, että voisitko saada selville, mistä tuo em. instatilin omistaja on hankkinut nuo pitkäkarvaiset lampaantaljat? Olen jo kauan halunnut juuri tommoiset, mutta en tiedä mistä niitä saisi ostettua. Olisin ikikiitollinen, jos saisit selville, kiitti jo etukäteen sinulle!

    • 13.10.2015 / 18:58

     Tiedänpä hyvinkin, sillä kaverini myy niitä! Eivätkö olekin upeita! Voin lähettää sinulle yhteystietoja sähköpostitse :)

 2. MeänSatu
  13.10.2015 / 14:15

  Oi, kiitos vinkistä! Liityin heti seuraajaksi :) Mie ainaki olen ihan koukuttunu Instaan ko vihdoinki uskalsin liittyä siihen joku aika sitte :) Aamula silmät hyvä ko saapi auki niin klik! Insta auki ja katteleen ihania kuvia :D Samoten Pinterest on vieny minua ko pässiä narussa :D Ilmasta ja kivaa harrastelua :)

  • 13.10.2015 / 20:55

   Niin näytti muuten liittyneen noin sata muutakin, heh! Ihanaa, että moni löysi uuden seurattavan! :)
   Pinterest on tosiaan kiva myös, oikea ideapankki!

 3. 13.10.2015 / 15:09

  Hei kiitos vinkistä! Ihana blogi <3 Bloglovinista piti heti täpätä seuratuksi blogiksi ;-)

 4. Anne
  13.10.2015 / 16:21

  Ihana Mocka living! Silmäkarkkia kuten Sinunkin kuvasi!
  Ja kyllä; Instakoukussa olen!

 5. Äippä
  13.10.2015 / 20:45

  Juu olen koukussa Instagramiin :) Näyttävät olevan suurimmaksi osaksi sisustusaiheisia, mitä seuraan. Nykyään on niin upeita uusia moderneja koteja, että.. Aamulla ensin insta ja sitten vasta fase :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.