Samalla tuolilla

004

On se hyvä, että päädyin ostamaan nämä molemmat kirppispalstalla olleet tuolit, sillä kuten kuvista näkyy, yksi ei vain riitä!

005

Vaikka noista ylemmistä kuvista voisi saada sen käsityksen, että kissa on ihan tyytyväinen ja nautiskelee tiukasta rutistusotteesta, niin ehkä tästä käy ilmi ne todelliset tunteet:

007

Odottelen sitä päivää, kun kissat eivät enää ole se mielenkiintoisin juttu kotona… Ei sitten minkäänmoista kyllästymistä (muuta kuin kissojen puolelta :D) tai tottumista havaittavissa! Poika oli eilisen päivän hoidossa vanhemmillani ja heti isänsä kanssa kotiin tullessaan huhuili ovelta äiiiti, äiiiti. Kuitenkin vain vilkaisi minua ja paineli täyttä vauhtia sohvalle hokien I-A, I-A! Kissa ei ollut tuosta jälleennäkemisestä yhtä innoissaan ja minäkin jäin huutelemaan perään, että eikö äiti saa ollenkaan halia…

Meillä oli tänään leikkikaveri käymässä, nyt poitsu päiväunilla. Molemmat pesukoneet pyörivät, minä syön tässä samalla porkkanatikkuja ja katselen terassille sen syys-/talvi-ilmettä suunnitellen… Terassin talvikausi alkoi eilen aivan upean punaisilla kanervilla, voiko ollakaan noin upeaa sävyä mikä tuolla auringonvalossa loistaa! Mulla menee muuten aina sekaisin kanervat, callunat yms. Nämä ostamani taitavat olla ericoita (Instagram-kuva täällä), joka on yksi kanervalajike? Olen yleensä ostanut callunoita, mutta näiden värikkyys oli niin upea, että päätös oli helppo! Näen noiden seurana terassilla valkoista, mustaa ja harmaata. Paaaljon lyhtyjä ja lampaantaljoja sekä jonkinmoista tunnelmavalosarjaa. Olen muuten tällä viikolla bongannut ihmisiltä ensimmäisiä pihan tunnelmavaloja! (Siis niitä jouluvaloja, joiksi osa niitä kutsuu…) Kyllä; näistä osista muodostuu meidän kotimme loppusyksyn ja alkutalven terassilook!

Comments

 1. 14.10.2015 / 18:09

  Kyllä tuo teidän poika on jo niin iso! Yhtäkkiä tuli sellainen ”voi mahoton, miten isoksi se on jo kasvanut” – fiilis, vaikka säännöllisesti kaikki postauksesi luenkin. :D

 2. Elina
  14.10.2015 / 23:17

  Facebookiani selasin puoliksi unessa ja postauksesi aloituskuva pärähti silmilleni, sai hymyn huulille ja havahtumaan hereille. Ihana M ja kisut!

 3. 15.10.2015 / 07:12

  Voi ihania!!! <3 Meillä toinen kissa antaa jo välillä koskea, mutta toinen pinkaisee samantien karkuun kun pikkumies tulee metrinkin etäisyydelle :D

 4. suvi
  15.10.2015 / 12:22

  Instan kuvan pöytä kiinnostaisi.. Mistähän se on hankittu? Tuon tyylistä yritän löytää takaterassille valkoisten Hay Hee-tuolien kaveriksi..

 5. eija
  15.10.2015 / 15:46

  Suloisia kuvia. Kissan ilme huvittaa. Kun tunnen meidän Esko-kissan sielunelämää, tulkitsen noita silmäilyjä pojan suuntaan.Varuillaan, torjuva, vähän peloissaan ”mitä se aikoo?”…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.