Kiireinen perjantai

Huh, tässä meni heti aamusella koko perjantaipäivän suunnitelmat ihan uusiksi! Saimme suoraan aamiaispöydästä lähteä mummulleni, jonne eilen unohdin takkini! Siis miten voi unohtaa takin jonnekin kotiin lähtiessään, voi morjens… Isomummuhan oli tietenkin aivan innoissaan, kun näki poikaa jo toisena päivänä peräkkäin ja nuo mummulavierailuthan eivät ole mitään kovin lyhyitä… Siellä tarjottiin heti leipää, sitten keiteltiin makaronivelliä ja sen jälkeen paistettiin vielä lättyjä! Niin ja banaania, koska M niistä tällä hetkellä niin tykkää. Mummu ostelee aina jääkaapin pullolleen pojan herkkuja ♥. En ymmärrä, mihin mahaan tuo mussukkani noita kaikkia pisteli menemään :D. Kotona ei muuten syö läheskään noin paljoa! Autossa tulikin uni melkein heti, heh!

Aah, päiväuniaika – tuumaa kissatkin. Ajattelevat varmaan aina näihin aikoihin päivästä tulleensa kuuroiksi…

049

044

Sohvakin sen kertoo: tänään on imurointipäivä! Meillä kotityöt on jaettu jo suhteen alkuvaiheessa siten, että mies imuroi, minä teen muut askareet. Hän itse valitsi tuon imuroinnin edellisen kodin aikoihin, sillä hän ei voi sietää tiskaamista :D. Niinpä sovimme, että hän imuroi aina ja minä tiskaan aina. Tuo jako on jatkunut ihan tähän päivään saakka, tosin välillä tarpeen vaatiessa olemme tehneet vaihtojakin. Eikä mies ole muutenkaan sitä tyyppiä, että katselisi sohvalta, kun minä teen yksin kaikki muut kotityöt, vaan auttelee kyllä usein tuollaisen tilanteen huomatessaan. Olin tänään aikeissa yllättää miehen ja imuroida tässä päivän aikana pojan kanssa, mutta se taitaa nyt lykkääntyä pitemmälle iltapäivään, kunnes poika on herännyt päiväuniltaan. Ei tiennyt mitään, kun kannoin hänet autosta sänkyynsä unia jatkamaan! Illalle on sitten taas jo ihan omat suunnitelmansa.

Mutta, nyt kahvikone laulamaan ja itsekin hieman rentoutumaan! Onneksi tuolta sohvalta löytyy tuollaisia varpaiden lämmittäjiä! Mahtavaa viikonloppua täällä piipahtaville!

P.S. Ensi viikolla pakko jo höpötellä jotain jouluista, en voi pinnistellä sen pitemmälle!

Comments

 1. Riitta
  16.10.2015 / 14:11

  Jos M tykkää bantskuista niin suosittelen kokeilemaan banaanilättyjä; 1 kananmuna ja 1 banaani ja ne sössätään ja paistat pannulla pari lättyä :)

  • 16.10.2015 / 14:47

   Joo oon muutaman kerran noita tehnytkin, on tykännyt! Oon tosin tehnyt taikinan kahden kananmunan ja yhden banaanin suhteella :).
   Kivaa viikonloppua teille, Riitta!

 2. mummo
  16.10.2015 / 16:22

  moi mummollaan täydet pisteet makaroonivellistä, on minukin lapsuuden herkku ja ole myös keittänyt lapsenlapselle sitä ja sitä tuli heti ykkösjuttu aina saunan jälkeen sitä piti saada mutta banaani lätTyjä en ole kokeiluu ;) HYVÄÄ JA AURINKOISTA VIIKONLOPPUA KOKO PERHEELLEE

  • 16.10.2015 / 22:17

   Itsellenikin on tuo makaronivelli tuttu, myös äiti sitä silloin tällöin keittelee. Testaahan banaanilättyjä joku päivä!
   Kiitokset, aurinkoista viikonloppua sinullekin! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.