Syystunnelmaa kotiin

Kurkkasin viime vuoden lokakuuhun: milloin laittelinkaan ensimmäisiä tunnelma- tai kausivaloja kotiin? Hauskasti lähes päivälleen vuosi sitten! Kirjoitin tuolloin postauksen Kun tunnelmavalot syttyy ja vieläpä aika tarkalleen tästä samasta kuvakulmasta, heh!

Aloitin tänäkin vuonna noista pallovaloista, jotka laitoin roikkumaan ruokailutilan verhotangosta. Ovat kivat tuossa siitäkin syystä, että näkyvät siitä niin moneen suuntaan; jopa ulos asti! Saapa nähdä, jäävätkö ne kuitenkaan tuohon… Noissa valoissa on nimittäin valokatkaisin, jota on pojan mielestä niin mukava räplätä, joten valot syttyvät ja sammuvat jatkuvasti. Ja juu, toki kiellän, mutta… Ehkä tiedättekin :). Joten mahdollisesti valot siirtyvät vielä johonkin toisaalle taaperon ulottumattomiin!

ruokailutila

Soihtu-lattiavalaisin on ollut pitkään tuossa olohuoneen ja ruokailutilan rajalla, mutta nyt vaihtelun vuoksi siirsin siihen tuon aikoinaan Ikeasta ostamani lepotuolin. Tulipa kivaa vaihtelua! Samalla näkymä olohuoneesta keittiöön ja toisinpäin muuttui.

Sain toissaviikolla blogilahjaksi noita kauniita Havin pöytäkynttilöitä. Ihanaa vaihtelua ikisuosikeilleni valkoisille pöytäkynttilöille. Kivasti sopivat yhteen mattamusta, kultainen ja kuparinsävyinen kynttilä. On muuten ensimmäinen mattamusta kynttiläni, en ollut ennen nähnyt!

014

dining room

Miten teillä näiden kausivalojen kanssa – joko olette ottaneet esille pimeyttä valaisemaan? 

Comments

 1. Nimetön
  23.10.2015 / 15:09

  Mistä /mikä on kuvassa oleva valkoinen puinen nojatuoli? Ihana! Entäpä teidän ruokapöydän tuolit?

  • 24.10.2015 / 13:56

   Ruokapöydän tuolit on Kodin Ykkösen Flower-tuolit. Tuo lepotuoli on metallirunkoinen ja Ikeasta. Samaa mallia ei ole enää myynnissä.

 2. Elina
  23.10.2015 / 22:47

  Mulla roikkuu pallovalot verhotangosta kesät talvet, syksyllä isken vain töpselin seinään kun alkaa olla pimeät illat. Oon miettiny koska mahtaa tulla lamput tiensä päähän, monta talvea jo palaneet yötä päivää :) Meillä napero alkanut just yltää valokatkaisijoihin seinässä. Aikamoinen discovalaistus räpsyvine valoineen aika usein :)

  • 24.10.2015 / 13:58

   Meilläkin nuo on näkyvissä läpi vuoden, olivat kesän läpi pojan huoneessa juurikin verhotangossa :).
   Täällä M ei ole onneksi hokannut kaikkia valokatkaisimia, lähinnä olohuoneen kattovaloja räpyttelee. Toivottavasti jääkin siihen, heh!

 3. 24.10.2015 / 07:28

  Ai miten kivannäköisiä nuo kynttilät! :) Minulla lähti eilen cittarista matkaan pallovalosarja, mutten ehtinyt vielä laittaa sitä paikoilleen (=pitää siivota ensin…) :D

  • 24.10.2015 / 14:00

   Eivätkö olekin, ihania sävyjä! Pienillä asioilla sitä vaihtelua saakin.
   Heh, onhan se sama noiden pallovalojen kuin esim. kukkakimpun kanssa: se laitetaan esille vasta siivouksen päätteeksi! :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.