Pyhäinpäivän tunnelmaa

Lauantai – lokakuun viimeinen päivä ja pyhäinpäivä. Mielestäni tämän päivän tunnelmaan sopivat tällaiset kotikuvat:

130

Pieni kahvitteluhetki joko puolison tai ystävän kanssa katkaisee päivän kivasti. Herkutteluhetkeen tarvitaan hyvää, lämmintä juomaa. Jotain suussasulavaa herkkua, kivat astiat, kynttilöitä, kiireettömyyttä ja pehmoisen pörröistä tunnelmaa:

131

kattaus

148

038

Taljahan omittiin heti, kuinkas muuten! Ei väliä, vaikka taljalla pötköttäessä ei erottuisi kuin korvat ja nenäkin olisi jossain tuolla pitkien karvojen joukossa… Talja on niin muhkea, lämmin ja pehmoinen, että se riittää ♥ Koska kissakamu pelkää taljoja, niin näissä saa lekotella ihan yksin – mikäs sen mukavampaa!

067

takkatuli

086

Kynttilöitä, takkatulta, tunnelmavaloja – niistä on tämä pyhäpäivä tehty!

094

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.