Pyhäinpäivän tunnelmaa

Lauantai – lokakuun viimeinen päivä ja pyhäinpäivä. Mielestäni tämän päivän tunnelmaan sopivat tällaiset kotikuvat:

130

Pieni kahvitteluhetki joko puolison tai ystävän kanssa katkaisee päivän kivasti. Herkutteluhetkeen tarvitaan hyvää, lämmintä juomaa. Jotain suussasulavaa herkkua, kivat astiat, kynttilöitä, kiireettömyyttä ja pehmoisen pörröistä tunnelmaa. Viimeisimmästä vastaavat kaverini Annen myymät kotimaiset lampaantaljat:

131

Näitä samaisia taljoja näkyikin jo Terassi valmiina talveen -postauksessani. Tässä taljoista vielä hieman yksityiskohtaisempia kuvia. Kuten näette, saatavilla on sekä pitkä- että kiharakarvaisia lampaantaljoja. Erilaisia harmaan sekä ruskean sävyjä ja eri kokoja.

kattaus

148

Tässä tämä ruskea taljakaunotar arvoisessaan paikassa:

038

Taljahan omittiin heti, kuinkas muuten! Ei väliä, vaikka taljalla pötköttäessä ei erottuisi kuin korvat ja nenäkin olisi jossain tuolla pitkien karvojen joukossa… Talja on niin muhkea, lämmin ja pehmoinen, että se riittää ♥ Koska kissakamu pelkää taljoja, niin näissä saa lekotella ihan yksin – mikäs sen mukavampaa!

067

Edellisessä terassipostauksessani kerroin lisätietoja (hintoja ja kokoja) taljoista, jos haluatte käydä kurkistamassa. Voitte ottaa myös suoraan Anneen sähköpostitse yhteyttä biskophides@gmail.com. Taljojen postituskin onnistuu! Olin ihan mielissäni, kun kuulin, että osa teistä onkin jo tällaisen taljan Annelta hankkinut ja niin hankinnastaan tykännyt!

takkatuli

086

Kynttilöitä, takkatulta, tunnelmavaloja – niistä on tämä pyhäpäivä tehty!

094

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.